Acıbadem'de metrobüs kazası - Kazanın nasıl olduğu öğrenildi

İstanbul Acıbadem'de metrobüs kazası. Acıbadem'de sabah saatlerinde metrobüs, raydan çıkarak d-100 karayoluna girdi. Peki kaza nasıl oldu? İstanbul metrobüs kazası video görüntüleri ile ilgili detaylar haberimizde.

Acıbadem'de metrobüs kazası - Kazanın nasıl olduğu öğrenildi
23 Eylül 2016 Cuma 10:29

İstanbul Acıbadem'de sabah saatlerinde bariyerleri aşan metrobüs d-100 karayolunda girerek araçları ezdi. Kazada yaralıların olduğu ifade ediliyor. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevkedilirken, kazanın nasıl olduğu merak ediliyor.

Acıbadem'de yaşanan olayın nasıl olduğu netlik kazanmazken, ortaya çarpıcı bir iddia atıldı. İddiaya göre metrobüs şöförü ile bir yolcu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve yolcu, otobüs şöförüne seyir halindeyken tekme attı. Bu bilinçsiz hareket sonrasında metrobüs bulundu yerden 2.5 metre havalanarak d-100 karayonuna düştü.

İETT konu ile ilgili açıklama yaparken, şöförün durumunun iyi olduğunu, yolcuların ifadelerine göre bir yolcunun soföre saldırdığı belirtildi. İETT Genel Müdürü Abdullah Kazdal, "Şoförün şu an durumu iyi. Bizim kamera görüntülerine bakmamız lazım. Yolcuların söylediğine göre, bir yolcu şoföre şemsiye ile vuruyor. Şoför ile konuştuk, o da aynı şekilde beyan ediyor" şeklinde konuştu.

Metrobüs kazası sonrasında Anadolu-Avrupa yönünde trafik tamamen durdu. Kaza görüntülerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilrisiniz. 
 


Metrobüs Kazası görüntüleri için TIKLAYINIZ



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.