ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Türkiye'de

ABD Suriye Özel Temsilcisi Micheal Ratney Ankara'ya geldi. Temsilcinin çantasında yeni gündem maddelerinin olduğu söyleniyor.

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Türkiye'de
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Temaslarda bulunmak üzere bu sabah Ankara'ya gelen Suriye Özel Temsilcisi Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ile görüşüyor.  Müsteşar düzeyinde görüşmeler yapan Özel Temsilci'nin bakan ve daha üst düzey görüşmelere katılıp katılmayacağı hakkında bir bilgi paylaşılmış değil.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı Moskova ziyareti ile Suriye sorununa çözüm bulmaya soyunan Özel Temsilci, gelen haberlere göre Rusya'dan eli boş dönmüştü. Şimdi Türkiye'ye hangi tekliflere geleceği bilinmeyen Ratney için resmi açıkmala bekleniyor. 

Anadolu Ajansı haberinde ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Micheal Ratney'in daha önce Türkiye'ye geldiğini ve bir dizi temasta bulunduğunu hatırlattı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.