701 sayılı KHK ile TSK'dan ihraç edilen personelin isim listesi

701 sayılı ihraç KHK ile TSK'dan ihraç edilen personelin isim listesi açıklandı. TSK'da bulunan subay astsubay personeli görevden atıldı. Son KHK TSK ihraç listesi bu gece yayımlandı. İhraç edilen ve meslekten atılan subay astsubay rütbeli listesi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

701 sayılı KHK ile TSK'dan ihraç edilen personelin isim listesi
08 Temmuz 2018 Pazar 08:50

06-08 Temmuz 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan son KHK ile Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Türk Silahlı Kuvvetlerinden subay ve astsubaylardan bazıları ihraç edildi. Bu gece yayınlanan 701 sayılı KHK ileTSK'dan atılan subay ve astsubayların isimleri açıklandı. 

Başbakan Binali Yıldırım'ın önceden açıkladığı son 701 sayılı ihraç KHK yayımlandı. OHAL öncesi son KHK'da Terörle Mücadele Kapsamında birçok yeni düzenleme yer alırken, çok sayıda ihraç bulunuyor. Terör örgütü PKK ve FETÖ ile alakası bulunan çok sayıda kişi KHK ile ihraç edildi. TSH ihraç listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. TSK'dan ihraç edilen subay ve astsubayların isimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Son 701 sayılı KHK ile ihraç edilen TSK personelinin isim listesi için TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.