701 sayılı KHK ile ihraç edilenlerin kurum ve kurum isim listesi

701 sayılı KHK ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarından çok sayıda personel ihraç edildi. EGM,TSK, MEB, Orman ve Su İşleri, İçişleri Bakanlığı, TSK, GSB, HSYK, Adalet ve çok sayıda kurumdan ihraç edilenlerin isim listesi haberimizde. 677 KHK ile atılan memurların isimlerine kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

701 sayılı KHK ile ihraç edilenlerin kurum ve kurum isim listesi
08 Temmuz 2018 Pazar 08:40

08 Temmuz 2018 Pazar tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 701 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda kamu personeli ihraç edildi. EGM, TSK, Bakanlıklar, MEB ve birçok kurumdan ihraçlar yaşanırken. 701 sayılı KHK ile kamudan ihraç edilen personelin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

OHAL öncesinde son KHK yayımlandı. Yeni kabine öncesinde çıkarılan KHK ile kamu kurum ve kuruluşlarında görev alan çok sayıda personel ihraç edildi. Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan; Türk Silahlı Kuvvetlerinden, Jandarma Genel Komutanlığı teşkilatından, Emniyet Genel Müdürlüğü teşkilatından ve Diyanet, MEB, İçişleri, Enerji Bakanlığı ve TRT gibi kamu kurumlarından kişiler ihraç edildiği belirtildi.

Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkünde başbakanlık muhabirleriyle bir araya geldiği görüşmede KHK açıklaması yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım, KHK açıklamasında bulundu. Binali Yıldırım, "Son OHAL KHK'sı bugün çıkacak. Bu gece yayımlanacak KHK ile ihraçlar olacak." dedi.

Bedelli Askerlik Çıkacak mı?

Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik ile ilgili, "Meclis açıldığında bu konu ele alınacak" dedi.

Bedelli askerlikle ilgili açıklamada bulunan Yıldırım, "O konuyla ilgili verilmiş bir karar yok. Benim düşüncem çok daha radikal, bunun geçici bir düzenleme olmaması gerektiğini düşünüyorum. O konuda bir çalışma yapılıyor. Çalışmalar yapılacak ve bir rapor ortaya çıkacak. O rapora göre biz de hareket edeceğiz. Zaten bizim profesyonel askerliğe geçiş başladı. Terörle mücadeledeki operasyonlara silah altına alınan askerler götürülmüyor. Buradaki esas olan yığılmanın gelecek yıllara artarak devam etmemesini sağlayacak bir çalışma. Sıradan bir bedelli çıkartmak derdimize derman olmayacak. Askere alınmama işi onların kabahati değil. Bizim buna çözüm üretmek gibi bir sorumluluğumuz var. Meclis açıldığında bu konu ele alınacak. Meclis tatilinden sonraki dönemde ele alınacak konulardan bir tanesi" ifadelerini kullandı.


Aşağıdaki Bağlantılardan KHK ile kamudan ihraç edilen personelin kurum kurum isim listesine ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.