701 sayılı KHK ile EGM'den ihraç edilen personelin isim listesi

701 sayılı KHK ile Emniyet Genel Müdürlüğü'nden çok sayıda personel ihraç edildi. EGM'den ihraç edilen polislerin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İhraç edilen polis ve personelin isim isim listesi kamusaati.com haberimizde.

701 sayılı KHK ile EGM'den ihraç edilen personelin isim listesi
08 Temmuz 2018 Pazar 08:17

08 Temmuz 2018 son OHAL KHK'sı yayımlandı.701 sayılı KHK ile Emniyet Genel Müdürlüğünden çok sayıda personel ihraç edildi. Peki EGM'den ihraç edilen personelin isim listesi açıklandı mı? Resmi Gazete'de yayımlanan KHK ile EGM'den ihraç edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

08 Temmuz 2018 Pazar 701 sayılı KHK ile birlikte EGM'den ihraç edilen polis ve personelin isim listesi açıklandı. Bu gece yayınlanan 701 sayılı KHK ile EGM'den atılan 8998 polis ve personelin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.



701 sayılı KHK ile ihraç edilen Personelin Kurum Kurum İsim Listesi için TIKLAYINIZ
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.