7 ilde jandarmaya FETÖ operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) jandarma yapılanmasına yönelik 7 ilde operasyon yapıldı. Operasyonda terör örgütünün bölge sorumlusu olan cemaat abisi de gözaltına alındı.

7 ilde jandarmaya FETÖ operasyonu
13 Şubat 2017 Pazartesi 12:15

İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato koordinesinde Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı Berkant Karakaya FETÖ'nün jandarma yapılanmasına yönelik soruşturma başlattı. Tanık ifadelerinden yola çıkılarak yapılan çalışmada 12 şüpheli için gözaltı kararı çıkarıldı. 

İstanbul, Ankara, Samsun, Balıkesir, Çanakkale, Aksaray ve Malatya'daki eş zamanlı operasyonda 12 jandarma personeli gözaltına alındı. Güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden birinin bölge sorumlusu düzeyinde cemaat abisi olduğu öğrenildi. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.