7 Ekim Perşembe Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Para Durumları | Günlük Burç Yorumları Bugün Neler Söylüyor? Günlük Burç Yorumları 2021!

7 Ekim Perşembe burç yorumları astrolojiye ilgi duyanlar tarafından araştırılıyor. Peki, kimler haftaya güzel başlayacak? Akşam saatlerinde iletişim konusunda zorluklar olabilir. Boğalar kıskançlıklara maruz kalabilir, Aslanlar ailesiyle ilgilenebilir. İşte 7 Ekim günlük burç yorumları…

7 Ekim Perşembe Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Para Durumları | Günlük Burç Yorumları Bugün Neler Söylüyor? Günlük Burç Yorumları 2021!
Kamusaati
Kamusaati
06 Ekim 2021 Çarşamba 19:48

7 Ekim 2021 Perşembe günü burç yorumları merak ediliyor. 7 Ekim 2021 Perşembe günü burçlar gerginlikleri yükseltmemeye dikkat etmeliler. Terazi burcu gökyüzünde hakim enerji olabilir. Bundan dolayı burçlar insanları kırmamaya özen göstermeli. Peki 7 Ekim 2021 Perşembe günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

7 Ekim 2021 Perşembe günü burçları deli dolu saatler bekleyebilir. Burçlar yersiz güç gösterilerine dikkat etmeli. Peki 7 Ekim 2021 Perşembe günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

7 EKİM 2021 PERŞEMBE GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

Ay Terazi burcuyla birlikte güne devam ediyoruz, Pluton karesiyle birlikte gereksiz güç gösterileri ve kırgınlıklara açık bir gündeyiz. Bu süreçte gelişen olaylar için sonradan üzüntü yaşamamız muhtemel. Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyriyle birlikte yalan, iftira ve saldırı enerjisinde olan kişilerle karşılaşmamız muhtemel, aman dikkat. Nazar ve negatif enerjilerin varlığına da açık bir günden geçerken, bol bol dua okumalı ve Kukai, Reiki gibi enerji çalışmalarından faydalanmalıyız.

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan): Bugün evinizin içindeki kazalara çok açıksınız. İş yerinizde yükseldiğiniz pek çok konu karşısında gizli düşmanlıkların açık açık karşınıza çıkacağı bir dönemeçten geçiyorsunuz. Karşılaştığınız konular karşısında şaşkınlık yaşayacaksınız. Kendinizi iş hayatınıza odaklayıp, verdiğiniz tepkileri kontrol edebilirseniz günü avantajlı değerlendirebilirsiniz.

Boğa Burcu (21 Nisan- 20 Mayıs): İç dünyanızda yaşadığınız sıkıntılarınızın gün içerisinde tetiklendiği anlar olabilir. Size sıkıntı veren insanları artık hayatınızda tutmak istemeyebilirsiniz. Mesafeli tutumunuz uzun vadede sizi pek çok konudan koruyacaktır.

İkizler Burcu (21 Mayıs- 20 Haziran): İş hayatınızdaki yeni gelişmeler alternatif gelir kaynakları üretmenize destek verirken, bir yandan artan giderleriniz sizi yoruyor olabilir. Ruhsal manada uzunca zamandır yaşadığınız üzüntüler bugün tetiklenirken, yollarınızın ayrıldığı arkadaşlıklar ve aşklar için önümüzdeki günlerde size mutluluk getirecek yeni birliktelikler ile yollarınızın karşılaşacağını söyleyebilirim.

Yengeç Burcu (21 Haziran- 22 Temmuz): Uzunca süredir kalbiniz boş ise bugün güçlü bir eş adayı ile tanışabilirsiniz. Evli olanlar ise eşinizin alacağı yükselişler sayesinde oldukça mutlu olacaksınız. Bugün evinizin içinde negatif enerjiler yaygın olabilir, bazı eşyalarınız aniden kırılabilir. Bırakın nazar çıksın, siz mutluluğunuza odaklanın.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos): Sağlığınızla ilgili problem yaşıyorsanız bugün kontrollerinizi yaptırmanızı önerebilirim. İş yerinizde sıkıntılı bir süreç geçiriyorsanız bugün çalışma arkadaşlarınızla çıkabilecek problemler karşısında daha anlayışlı davranmanız strese girmenizi önleyebilir. İş yerinizde oluşacak yeni bir düzen kanuni anlamda haklarınızı sıkıntıya sokabilir, avukatınıza danışmadan önemli bir belgeye imza atmayınız.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül): Bugün yaratıcı yönünüzün çok açık olduğu bir gündesiniz. Kalbi boş olan Başak burçları 2,5 yıldır sınandığı aşkı ile tekrar karşılaşma ve görüşmeler yaşayabilir. Tamam mı devam mı kararı alacağınız günlerden geçiyorsunuz. Belki de yakın bir zamanda yeni bir yuva kurmak için gökyüzü sizinle olur kim bilir.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim): Uzunca süredir ilgilendiğiniz bir eğitimde ciddi manada uzmanlaşmaya doğru adımlar atıyorsunuz. Gerçekleştirmek istediğiniz yeni plan ve projelerinizin olası aksiliklerine ragmen başarılı adımlarla tamamlayacaksınız. Günün tehlikeli yanı internet ortamında yaşayacağınız dolandırılmalara karşı dikkatli olmanız.

Akrep Burcu (24 Ekim- 21 Kasım): Bugün trafikte oldukça dikkatli olmalısınız, olası kazalara açıksınız. İletişimde kendi doğrularınızı savunan yapınız size pek çok konuda bugün artı puan kazandıracak. Sizi seven ve mutlu eden pek çok kişiyi hayatınıza çekebileceğiniz bir dönemdesiniz. Eski biten giden ne varsa yerine yenileri geliyor, sürprizlere açık olun.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık): Değersizlik hissettiğiniz pek çok konuyu sevdiğiniz kişi ile açık bir dil ile konuşmanız ve kendinizi ifade etmeniz size mutluluk getirecek. Annenizin sizin üzerinizde kurduğu baskılardan yana sıkıldığınız bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Onun gönlünü almanızın yaydığı enerji iş konusunda size görünmeyen ellerin yardım etmesini sağlayacak.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak): Eşinizin ailesi ile yaşadığınız sıkıntıların artık sonuna geldiğiniz bir dönemdesiniz. Yurtdışı plan ve ithalat ihracat projelerinizle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Olası sınav ve projelerinizden beklenen ilgiyi alamıyorsanız, yardımlaşarak ilerlemek projelerinizi sonuçlandırmanız için muazzam destek verecektir.

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat): 2,5 yıldır yaşadığınız ruhsal dünyanızdaki sıkıntılı süreç bugün tetikleniyor olabilir. Uzunca süredir yardım almayı düşünüyor ama almıyorsanız bu süreç içerisinde bir uzmandan destek almak size iyi gelebilir. Bugün kapalı alanlarda zorluk içinde kalan kişilere yardım etmeniz, içinizdeki sıkıntılı sürecin rahatlamasına destek verecektir.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart): Hayalini kurduğunuz pek çok güzelliğin artık oluşmasına az kaldı. Bu belki bir bebek, belki ayağınızı yerden kesecek bir aşk, belki de küçük bir ev. Uzunca süredir yaralandığınız ne varsa şimdi ayağa kalkma ve yol alma zamanı. Aile büyükleri ve arkadaş gruplarınızdan alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.