7 Aralık 2016 FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan ve tutuklananlar

FETÖ soruşturması kapsamındaki 7 Aralık 2016 tarihinde gözaltına alınma ve tutuklanma haberleri gelmeye devam ediyor. Akademisyenler, mühendisler, imam, Kur'an kursu eğitmeni ve vaizler tutuklandı.

7 Aralık 2016 FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan ve tutuklananlar
07 Aralık 2016 Çarşamba 09:15

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 7 Aralık 2016 tarihinde şüpheliler gözaltına alınmaya ve tutuklanmaya devam ediyor. İşte gözaltına alınan, tutuklanan ve serbest bırakılanlar... 

Gaziantep'te tutuklama

Gaziantep'teki FETÖ soruşturması kapsamında açıklama yapan Cumhuriyet Başsavcılığı, Gaziantep İl Müftülüğü'ne yönelik gerçekleştirilen terör örrgütü operasyonunda gözaltına alınan 16 şüpheliden 3'ünün tutuklandığı 13 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını bildirdi. Gözaltına alınan şüphelilerin arasında  imam, Kur'an kursu eğitmeni ve vaizler bulunuyordu.

Bartın merkezli 4 ilde operasyon

4 ilde yapılan FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 17 akademisyenden 3'ü tutuklandı. Gözaltına alınan akademisyenler daha önce görevden uzaklaştırılmışlardı. 

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Muhammet Ali Özsoy, daha önce örgütün medya yapılanmasında görev yapan Deniz Aktaş ve Fatih Çorbacı tutuklanırken diğer 14 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tekirdağ'da 10 şüpheli tutuklandı

FETÖ'nün mühendis yapılanmasına yönelik 4 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'u tutuklanırken 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.