692 sayılı KHK ile ihraç edilen personellerin isimleri TAM LİSTE

692 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) 14 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni KHK ile binlerce personel ihraç edilirken göreve iadesi yapılanlarda oldu. İşte KHK ile ihracı yapılan MEB, EGM, TSK, Diyanet İşleri Bakanlığı, Sayıştay, Başbakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlardan yapılan ihraçların isim listesi (TAM LİSTE)...

692 sayılı KHK ile ihraç edilen personellerin isimleri TAM LİSTE
14 Temmuz 2017 Cuma 21:26

Yeni KHK 15 Temmuz'a bir gün kala yayınlandı. 14 Temmuz 2016 Resmi Gazete'deki 692 sayılı KHK ile binlerce personel ihraç edildi. 551 kişi Diyanet İşleri Başkanlığında yapılırken Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Jandarma, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) gibi kamu kurum ve kuruluşlarında da ihraçlar oldu.

Akşam saatlerinde yayımlanan ihraçlarda isim listeleride belli oldu. Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün madalyaları alınırken Adalet Bakanlığı'nda 418 personel, Diyanet'ten 551 personel Dışişleri Bakanlığında 45 personel, Emniyet'ten 2303 ve İçişleri Bakanlığı'ndan 1486 kişi ihraç edildi.

692 sayılı KHK ile ihraç edilen personellerin isimleri TAM LİSTE

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Davut - 7 yıl önce
KTÜ den ihraç neden yok?? Oysa orada süleyman demirel, dumlupınar ve fatih üniversitelerinden geçiş yapmış çok sayıda akademisyen olduğunu duymuştuk.. Bu işte bir çapanoglu var !!