679 sayılı KHK İhraç ve iade edilenlerin isim listesi

679 sayılı KHK ile Emniyet, Adalet Bakanlığı ve Diyanet'ten çok sayıda kişi ihraç edildi. 6 Ocak 2017 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ihraç listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. EGM, Adalet, SGK'dan ihraç edilenlerin sıralı isim listesi haberimizde.

679 sayılı KHK İhraç ve iade edilenlerin isim listesi
07 Ocak 2017 Cumartesi 01:40

06 Ocak 2017 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 679 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda personel ihraç edildi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un geçtiğimiz günlerde bahsettiği Kanun Hükmündeki Kararnameler (KHK) yayınlandı. 680 ve 681 sayılı KHK'da kaç kişi ihraç edildi. Yeni yayımlanan 679 sayılı KHK'da 135 Diyanetten, Bin 699 Adalet Bakanlığı'nda ve 2 bin 687 Emniyettten ihraç oldu. İhraç edilenlerin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

OHAL'in 3 ay daha uzatılmasının ardından yeni KHK'lar bekleniyordu. Hükümet akşam saatlerinde yeni iade ve ihraç KHK'sını yayımlandı. 679 KHK ile birlikte  135 Diyanetten, Bin 699 Adalet Bakanlığı'nda ve 2 bin 687 Emniyettten ihraç edildi. Görevden ihraç edilenlerin isim listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

6 Ocak 2017 tarih ve 29940 (Mükerrer) sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ihraç ve iade listesi

Adalet Bakanlığı'ndan İhraç Edilenleri Görmek İçin TIKLAYINIZ

EGM'den ihraç edilenlerin İsim Listesi için TIKLAYINIZ

MEB'den ihraç edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ

TSK'dan ihraç edilenlerin isimleri için TIKLAYINIZ

YÖK'den ihraç edilen Personelin isim Listesi

Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin isim Listesi


1 SAYILI LİSTE
(İhraç Listesi)
1 SAYILI LİSTE
(İhraç Listesi)
2 SAYILI LİSTE
 
3 SAYILI LİSTE
(İADE LİSTESİ)
4 SAYILI LİSTE 5 SAYILI LİSTE 6 SAYILI LİSTE 7 SAYILI LİSTE

 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.