675 sayılı KHK ile TSK'da görevi iade edilenlerin isim listesi (Tam Liste)

675 sayılı KHK ile TSK'dan ihraç edilen askerlerden bazılarının görev iadeleri yapıldı. 29 Ekim 2016 Resmi Gazete'deki 675 sayılı KHK ile TSK'dan ihraç edilenlerin TAM İSİM LİSTESİNE haberimizden ulaşabilirsiniz.

675 sayılı KHK ile TSK'da görevi iade edilenlerin isim listesi (Tam Liste)
29 Ekim 2016 Cumartesi 23:09

675 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile TSK'dan 668 sayılı KHK ile ihraç edilen askerlerin göreve iadeleri yapıldı. Binlerce kişinin ihraç edildiği kamu krum ve kuruşlarda görev iadeleride yapıldı. 

Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyetlerde yer aldığı tespit edilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kamudaki kişilerin ihraç ediidiği ya da göreve iade edildiği 675 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) TSK'dan ihracı yapılanlardan 39 personel görevine iade edildi.

675 sayılı KHK ile TSK'da göreve iade edilenlerin isimleri:


Etiketler; #tsk #khk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.