672 sayılı KHK ile Gümrük ve TUİK'den ihraç edilenlerin isim listesi (Tam liste)

OHAL kapsamındaki 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan 149, Türkiye İstatistik Kurumu'ndan ise 175 kamu personeli ihraç edildi. 672 sayılı KHK ile Gümrük ve TUİK'den ihraç edilenlerin isim listesi Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte Gümrük ve TUİK'den ihraç edilenlerin tam listesi…

672 sayılı KHK ile Gümrük ve TUİK'den ihraç edilenlerin isim listesi (Tam liste)
03 Eylül 2016 Cumartesi 16:21

Resmi Gazete'de yer alan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile birçok kamu kuruluşunda çalışan personeller ihraç edildi. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan 3 aylık OHAL kapsamında 672 sayılı kanun hükmündeki kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Diyanet İşleri Bakanlığı gibi birçok kamu kuruluşunda çalışan personellerin isimlerinden oluşan isim listesi Resmi Gazete’de yayımlandı. 

Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyetlerde yer aldığı tespit edilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kamu personellerinin yer aldığı ihraç listesinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan 149, Türkiye İstatistik Kurumu'ndan ise 175 personel bulunuyor. 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumu'ndan ihraç edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.