29 Temmuz ehliyet sınav sonuçları - MEB sorgula öğren

MEB 12 gün sonra sonuçları açıkladı. 29 Temmuz ehliyet sınav sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Direksiyon sınavı ne zaman yapılacak? MEB son dakika sorgula...

29 Temmuz ehliyet sınav sonuçları - MEB sorgula öğren
11 Ağustos 2017 Cuma 18:50

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 12 gün sonra ehliyet sınav sonuçlarını açıkladı. 29 Temmuz ehliyet sınav sonuçlarını MEB'in sogulama sayfasından ulaşım sağlayabilirsiniz. Sonuçlara göre, 70 puan alanlar sınavı geçerken, 70 puan altında alanlar için sınava girecek. Yeni sınav tarihleri de bakanlıkça açıklandı. Direksiyon sınavı ne zaman yapılacak?

Sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın ana sayfasında yayınlanırken, sınavdan 70 puan alanlar (50 soruya en az 35 doğru cevap verenler) direksiyon sınavına girmeye hak kazandı. 70 puan altında alanlar ise bir sonraki sınav tarihini merak ediyor. 

SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Direksiyon sınav tarihleri ne zaman başlıyor?

Direksiyon sınavına girecek olan adaylar bugün açıklanan sonuçlarla belli oldu. 29 Temmuz 2017 tarihinde sınavı geçenler, direksiyon sınavına 19-20 Ağustos 2017 tarihinde girecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.