28 Temmuz Perşembe Günlük Burç Yorumları, Tüm Burçlar Aşk, İş, Para Durumu, Temmuz ayı burç yorumları

28 Temmuz Perşembe günlük burç yorumları, 28 Temmuz Perşembe burç yorumları merak ediliyor. İşte 28 Temmuz Perşembe 2022 burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündem

28 Temmuz Perşembe Günlük Burç Yorumları, Tüm Burçlar Aşk, İş, Para Durumu, Temmuz ayı burç yorumları
Kamusaati
Kamusaati
27 Temmuz 2022 Çarşamba 17:00

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Sevdiğiniz kişi ile sürprizlere açık bir gündesiniz. Uzunca zamandır yaşadığınız problemleri geri planda bırakmak ve mutluluğu doyasıya yaşamak için harika bir gün. İş konularındaki gelişmeler yüzünüzü güldürecek cinsten.

Boğa Burcu (21 Nisan- 20 Mayıs)

Bugün hafta içinde fark ettiğiniz ve sizi üzen kişilerle ilgili barışmalar ve konuşmalar yaşayacaksınız. Aile büyüklerinize ve eşinize odaklanarak onlardan gelen desteklerle ilerlemelisiniz. Hak edişlerinizin tadını çıkarırken, bugün birinin gönlünü kazanıp yardım etmek size çok iyi gelecektir.

İkizler Burcu (21 Mayıs- 20 Haziran)

İş hayatınızdan gelen destekler sizi çok mutlu edecek. Parasal anlamda ilahi yardımlar karşısında şükretmek ve gelen gelirin bir kısmını yardıma ihtiyacı olanlarla paylaşmanız size gelen bereketi katlandıracaktır. Yeni projeleri sunmak için günü değerlendirebilirsiniz.

Yengeç Burcu (21 Haziran- 22 Temmuz)

Bugün yaptığınız işle ilgili sunumlarınızda meleklerin yardımları sizinle birlikte olacak. Yaptığınız projeleri ses getirecek şekilde ortaya koymanız sizi uzun vadede oldukça mutlu edecek. Kalbi boş olanlar için sürpriz karşılaşmalar ve görüşmeler olabileceği gibi, beraberliği olan Yengeç burçları bugün sevdiği kişiye unutamayacağı sürprizler yapabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Bugün içsel yolculuğunuzda atacağınız adımlar oldukça önemli. Yeni iş teklifleri ve projelerle karşılaşabilirsiniz ama biraz süzgeçten geçirirseniz fena olmaz, Merkür retrolu günlerden geçtiğimiz için. Bugün yaşayacağınız eş zamanlıklar pek çok sorunuz için size cevap veriyor nitelikte olacaktır.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Bugün sevdiğiniz kişinin kalbini ve kendini düşünürken kendinizi bulabilirsiniz. Kalbinizi çalan bu kişiyle geçmişteki problemlerinizi çözümleyebilirseniz hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İş temponuz yavaş yavaş artarken, kendinizi fazla yormamalısınız.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Parasal anlamda bugün oldukça şanslısınız. Kalbi boş olan Terazi burçları sürpriz karşılaşmalar eski aşklardan yaşayabilir... Son bir şansı değerlendirmek adına geçmişteki olaylardan ders çıkarmak önemli. Çocuk sahibi olmak isteyenler sürpriz gebeliklere hazır olsun.

Akrep Burcu (24 Ekim- 21 Kasım)

Bugün uzunca zamandır beklediğiniz değeri göreceğiniz ve belki de sevdiğiniz kişi ile aranızdaki problemleri çözümleyebilmek için şans ve fırsatların sizin yanınızda olacağı harika bir gün. Hayatınızda uzunca zamandır yaşadığınız krizler mutluluk ile dönüşebilecek.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün ilahi yardımların sizinle birlikte olması için yardım enerjisinde olmanız size önümüzdeki dönemlerde iyilik olarak katlanacak. Parasal anlamda alamadığınız ödemelerin gelmesi sizi mutlu edecek. Sağlığınızla alakalı yaşadığınız önemli bir rahatsızlığın mutlaka kontrolünü yaptırmalısınız.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Evinizin içinde geçtiğimiz günlerdeki sıkıntıların yerine, huzur, mutluluk ve aşk sizinle birlikte olacak. Bebek sahibi olmak isteyenler için güzel enerjiler sizinle birlikte olabilir. İş hayatınızda artan enerjiniz ve çevrenize vereceğiniz destekle birlikte yükselişinize hazır olun.

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün mucizelere kalbinizi açmalısınız. Sürpriz hediyeler ve haberlerle birlikte güne başlamak ruhunuza çok iyi gelecek. Sevdiğiniz kişi ile geleceğe dair hayaller kurmak ve hepsini gerçekleştirmek için önümüzdeki döngüde şans ve fırsatlar sizinle birlikte olacak.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün gayrimenkul satın almak isteyenler karşınıza güzel bir ev çıkabilir ancak arka planda tapu işleri sırasında çok ama çok dikkatli olmalısınız... Sevdiğiniz kişi uzunca zamandır hayalini kurduğunuz mutluluğu hanenizde size hediyelerle vermek istiyor. Problemlerinizi çözümleyeceksiniz, size değer verenlere kıymet vermek önemli.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.