28 Temmuz 2016 Perşembe gazete manşetleri

Türkiye'nin en çok okunan gazeteleri bugün hangi haberleri manşetlerine taşıdı. TSK ve medyada büyük FETÖ temizliği haberlerini manşete taşıyan gazeteler, okuyucularına haberleri ulaştırmaya devam ediyor. Sabah, Hürriyet, Milliyet gibi Türkiye'nin en çok satan ve okunan gazete manşetlerine haberlerimizden ulaşabilirsiniz.

28 Temmuz 2016  Perşembe gazete manşetleri
28 Temmuz 2016 Perşembe 08:21

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte internet haberciliği üst sıralara yükseldi. Yıllardır devam eden gazete okuma alışkanlığı ise internet ortamı ile bir hale geldi. 28 Temmuz 2016 Perşembe gününde Türkiye'nin en çok okunan gazete manşetlerini sizler için derledik. Peki bu sabah gazeteler hangi haberleri manşetlerine taşıdı? Türkiye'de FETÖ'ye yönelik operasyonlar kapsamında TSK ve medyada FETÖ temizliği yaşandı. Spor alanında Temsilcimiz Fenerbahçe Fransız ekibi Monaco'yu yenerek, tur için büyük bir avantaj sağladı. Sizlerde diğer gazete manşetlerine göz gezdirmek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak gazete manşetlerini okuyabilirsiniz. 

Sabah Gazetesi 28 Temmuz Perşembe günü manşetine TSK'da yapılan büyük FETÖ temizliği haberini girdi. YAŞ öncesi TSK'da 149'u general,amiral toplam 1684 darbeci ordudan atıldı.

28 Temmuz 2016 Gazete Manşetleri için TIKLAYINIZ​




 


Etiketler; #gazete manşet
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.