28 Eylül Salı Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Para Durumları | Günlük Burç Yorumları Bugün Neler Söylüyor? Günlük Burç Yorumları 2021!

28 Eylül Salı burç yorumları astrolojiye ilgi duyanlar tarafından araştırılıyor. Peki, kimler haftaya güzel başlayacak? Akşam saatlerinde iletişim konusunda zorluklar olabilir. Boğalar kıskançlıklara maruz kalabilir, Aslanlar ailesiyle ilgilenebilir. İşte 28 Eylül günlük burç yorumları…

28 Eylül Salı Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Para Durumları | Günlük Burç Yorumları Bugün Neler Söylüyor? Günlük Burç Yorumları 2021!
Kamusaati
Kamusaati
28 Eylül 2021 Salı 00:01

28 Eylül 2021 Salı günü kadınlara yardımcı olmak ve iyilik yapmak önemli. 28 Eylül 2021 Salı günü Yengeç'ler düne göre daha şanslı olabilir. Yay burcu çevresiyle mutlu hissedebilir. Peki 28 Eylül 2021 Salı günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

28 Eylül 2021 Salı günü burçları olumlu enerjiler bekliyor. Balık burcu küs olduklarıyla barışabilir. Akrep yıllar sonra ortaya çıkan gerçeklere hazır olmalıdır. Peki 28 Eylül 2021 Salı günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

28 EYLÜL 2021 SALI GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

Güne Ay'ın İkizler burcu seyahatiyle devam ediyoruz, Ay öğle saatlerinde Betelgeuse yıldızı yani Fatma Ana'nın eliyle kavuşum yapıyor. Kadınlara bol yardım yapmak, yaşlı bir teyzenin ihtiyacını gidermek, doğanın besleyeni sokaktaki hayvanların annesi olmak size güzel enerjilerle dönecektir. Ay öğleden sonra 16.00 sularında Yengeç burcuna geçiş yapacak. Ay'ın bulunduğu konum gereği ertesi gün sabah saat 03.00 civarına kadar işleri düzenlemek ve girişim yapmak için uygun değil. Gün boyu evinizi taşımak isteyebilir, eşinizin ya da sizin bekleyen bir tayin olayınız varsa sonuçlanmasını isteyebilir, annemiz ve çocuklarımızla ilgilenmek isteyebiliriz.

Koç: Taşınma ve yolculukla ilgili planlarınızın olduğu bir gündesiniz. Eşyalarınız ve evcil hayvanınızın çıkardığı sorunlar tarafından yoruluyor olabilirsiniz. Karar veremediğiniz zihninizden geçen konular aktifken, bazen konfor alanından çıkmak ruhunuza iyi geleceğini unutmamanızı tavsiye edebilirim.

Boğa: Parasal konularda daha dengede olunabilecek olan bir gün. Eskiden borç para verip alamadığınız kişilerle karşılaşma ve bu paranın size teslim edilmesiyle ilgili konuşmalar yapmanız mümkün. Öğleden sonra kendi iç dünyanızda daha değerli ve mutlu hissedeceğiniz bir güne gireceksiniz. Aşk hayatınızdaki karışıklıklarla ruhunuzu sıkmayın.

İkizler: Pek çok kişiye yardım etme ve karşılığında da yardm göreceğiniz güzel enerjiler sizinle birlikte olacak. Geçmişlerden gelen bir aşk hikayesinden haber alma ya da arkadaşları tarafından size haber göndermesiyle karşılaşabilirsiniz. Tamam mı devam mı kararından önce biraz sakin düşünmek önemli.

Yengeç: Kendi iç dünyanızda düne göre daha mantıklı kararlar verecek ve daha huzurlu hissedebileceksiniz. Sağlıkla ilgili bir durum yaşıyorsanız toparlanacağınız bir süreci yaşıyorsunuz. Bugün ilahi yardımlar sizinle sevgili Yengeçler, arkanıza yaslanın ve tadını çıkarın derim.

Aslan: Gün içerisinde zihnen daha mutlu hissedeceğiniz bir günü temsil ediyor. Arkadaş gruplarınız arasında yardıma ihtiyacı olan kadınlara destek ve yardım etmeniz sizi mutlu edecek ve hayallerinize kavuşmanıza destek verecek olabilir. Uzun süredir tanıdığınız birinin gizli bir hayranlığını itiraf etmesi içsel anlamda sizi mutlu ederken, hemen karar vermemek önemli diyorum.

Başak: Kariyer konusunda dün gerildiğiniz pek çok konunun gün içerisinde çözüm bulması önemli. Projelerinizi yakın arkadaşlarınızla paylaşmayınız, enerjisi bozuluyor olabilir. Gün içerisinde alacağınız yardımlar sizi mutlu ederken, kardeşlerinizle ilgilenmeyi ihmal etmeyin derim.

Terazi: Yüksek eğitim, proje sunumunun toparlanması, hukuksal girişimler için güzel bir gün. Her ne kadar gökyüzü sizi desteklese de kendinizi yanlış ifade edebilme ya da olayları yanlış aksettirebilme ihtimaliniz bulunuyor. Arkadaşlarınız ya da avukatlarınızdan destek almak önemli.

Akrep: İç dünyanızda sevdiğiniz kişiyle geçmişi değerlendirirken, bir yandan da birbirinize kenetlenmek isteyeceksiniz. Geçmişte yaşanılan haksızlıklar, sağlık problemleri ve bazı sırlar ortaya dökülebilir. Gizli düşmanlara oldukça dikkat edin derim.

Yay: Eşinizin ailesinden ya da çevresinden sizin ihtiyacınız olan herhangi bir konudan dolayı yardımınıza koşmak isteyenler olabilir. Eşinizle yeni bir ev ya da eskiden yaşadığınız bir memlekete gitme hayali kuruyor olabilirsiniz. Ortaklar ve dostlardan yana da gün içerisinde yüzünüz gülecek gibi görünüyor.

Oğlak: İş hayatınızla ilgili bazı konular gündeminizde olurken, sizden büyük olan aile bireylerinin rahatsızlığı ya da yöneticilerinizle gerilmeniz mümkün. Hukuksal konular gündeminize gelebilir, sözleşme ve söylemlerinize dikkat.

Kova: Akrabalarınızın sağlıksal problemleri ya da ameliyatları gündemde olabilir. Kendi iç dünyanızda bu durum sizin yorulmanıza sebep olabilir. Yurtdışı ve yabancılardan gelebilecek desteklere gün içerisinde açık olduğunuz bir süreci de yaşıyor olabilirsiniz. Kalbinizi dolduran gücünüzü sevdiğiniz kişiden alacağınız etkiler altındasınız. Geçmiş mi yoksa yeni bir sayfa mı zihninizi kurcalarken, hemen karar vermemek önemli.

Balık: Anneniz ve anne soyundan gelen yakın akrabalarınızdan destek alacağınız özel bir gün. Küslükler barışılabilir, geçmişten kalan konular masaya yatırılabilir ancak hepsi için güzel temalar sizinle olacak gibi görünüyor. Gün içerisinde evinizle ilgilenmek, yarım kalan tamirler ya da evinizi döşemekle ilgili girişimlerde bulunuyor olabilirsiniz. Borçlanmamaya dikkat.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.