26 NİSAN 2020 Pazar 2020 Korona Virüs yeni Vaka ve Ölüm Sayıları Açıklandı! İşte Sonuçlar

SAĞLIK BAKANI Fahrettin Koca AÇIKLADI 26 NİSAN 2020 Pazar VAKA VE ÖLÜM SAYILARI, iSTANBUL, Kayseri, sivas, yozgat, amasya, çorum, hatay, erzurum, edirne, nevşehir, niğde, malatya corona virüsünden kaç kişi öldü 26 NİSAN 2020 Pazar ve 27 NİSAN 2020 Pazartesi Son Dakika

26 NİSAN 2020 Pazar 2020 Korona Virüs yeni Vaka ve Ölüm Sayıları Açıklandı! İşte Sonuçlar
Kamusaati
Kamusaati
26 Nisan 2020 Pazar 00:02

SAĞLIK BAKANLIĞI AÇIKLADI 26 NİSAN 2020 Pazar VAKA VE ÖLÜM SAYILARI

SAĞLIK BAKANLIĞI AÇIKLADI 26 NİSAN 2020 Pazar VAKA VE ÖLÜM SAYILARI, iSTANBUL, Kayseri, Sivas, Yozgat, Amasya, Çorum, Hatay, Erzurum, Edirne, Nevşehir, Niğde,Malatya corona virüsünden kaç kişi yaşamını  yitirdi 26 NİSAN 2020 Pazar VE 27 NİSAN 2020 PAZARTESİ  Son Dakika
Corona virüsü tüm dünyayı tehdi ti ile sarmaya devam ederken.Dünya'daki vakalar arttıkça ülkemizde diken üstünde..Tüm dünyada
vaka sayısı 1,5 milyonu geçti malesef..

Sağlığına kavuşan hasta sayımız yakında 10.000'in üzerini buldu . Yatan hasta sayısı ile taburcu edilen hasta sayısı içerisinde denge oluşmuş bir halde . Vaka sayısı artış hızı beklediğimiz şekilde en azı buluyor . İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım.

Sağlık için Bu Virüse Karşı savaşmak için evde kalın, kalamıyorsanızda tedbiri en üst düzeyde alın lütfen !!

Şifa bulan hasta sayımız 10.000'in üzerine çıktı. Tedavide önemli üstünlüklerimiz var. Artan test sayımıza rağmen yeni eklenen vaka sayısında düşüş var. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım.

Bakan Koca'nın Açklamasındaki Filyasyonun Önemine Ulaşmak İçin Tıklayınız

Veriler bize şunu söylüyor: Ümitsiz olma, rehavete kapılma. Unutmayalım ki bu ikisi virüsten daha tehlikeli. Tedbirlere ısrarla uymaya devam edelim. Temas, mesafe, izolasyon.

İstersek başarırız! Tarihimiz buna şahittir. Yeter ki düşünceli ve bilinçli hareket etmekten taviz vermeyelim. Ulaşacağımız güzel yarınlar bugün alınan tedbirler sayesinde olacaktır. Sorumluluklarımızı unutmayalım: Temas, Mesafe, İzolasyon.

Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için 50.000’e varan günlük test kapasitemizin 30.000’i kullanıldı. Son 20 gün içinde yeni vaka sayısının en düşük olduğu gün, bugün oldu. Yoğun bakım desteği alan hastalarımızın sayısındaki azalma devam etti.

Resim

BUGÜNKÜ YAPILAN Koronavirüs TEST SAYISI: 30,177

BUGÜNKÜ Korona Virüs VAKA SAYISI: 2,357

BUGÜNKÜ Korona Virüs ÖLÜM SAYISI: 99

BUGÜNKÜ Korona Virüs İYİLEŞEN HASTA SAYISI: 3558

Sağlık bakanımız Fahrettin Koca'nın açıklamalarından satırbaşları;

Vaka sayısındaki çoğalma hızı, yoğun bakım ve solunum desteği ihtiyacı olan hastaların sayısındaki artış şekli de sabit kalma halini sürdürüyor .1,488’i son 24 saatte geçerli olmak üzere14,918 hastamız taburcu oldu. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü hayata geçirdik .

Sağlık bakanımız Fahrettin Koca Dünakşam saatlerinde yaptığı açıklama netiesinde ; Şifa bulan hasta sayımız 10.000'in baya üzerini bulurken . Tedavide önemli üstünlüklerimiz bulunmakta . Artan test sayımıza karşınyeni arttırılan vaka sayısında düşüş var. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım.

  Son 24 saatte 3.845 hasta taburcu edildi, 2.861 yeni tanı kondu. Taburcu olanların sayısı yeni hastaların sayısından 984 fazla. Şifa bulanların toplam sayısı ise 25.000'i geçti. Testlerin pozitif çıkma oranı azalıyor. Bu tabloya tedbirle destek şart.

SON İKİ GÜNDÜR VAKA SAYILARIMIZ HIZLA DÜŞMEKTE VE İYİLEŞEN HASTA SAYILARIMIZDA DA CİDDİ ŞEKİLDE ARTIŞ YAŞANMAKTADIR BUNLARI EVDE KALARAK 14 KURALA UYARAK VE SOSYAL MESAFEYE ÖZEN GÖSTEREREK BAŞARDIK HAYDİ TÜRKİYE DAHA ÇOK ÖZEN GÖSTERELİM VE BU VİRSÜTEN HEP BİRLİKTE KURTULALIM LÜTFEN EVDE KAL TÜRKİYE!!!


Vaka sayısındaki yüksek artış ölümlere de yansıdı..Hatırlarsanız dünkü YENİ vaka sayısıönceki günlere bakarak düşmüş 2,357 olmuştu  ölüm sayısı ise 99 olmuştu.
Bugünkü rakamlarla yüksek bir artış oldu..Şuanda Türkiyedeki toplam vaka sayısı 110,130 oldu...Malesef corona virüsünden Toplamda hayatını kaybeden
vatandaş sayımız ise yükselerek şuana kadar toplamda 2, 805  olurken, Toplam iyileşip taburcu olan hasta sayımız ise şuanakadar toplamda 29,140 oldu.

Bugün, dünden daha iyi durumdayız. Bu noktaya, biri bile tesadüfen yapılmamış toplam 791.906 testle geldik. Tanı konanların her birinin temaslı taraması ya yapıldı ya da devam ediyor. Alınan sonuca tedbirle destek şart. Bize güç verin.

Türkiyedeki durum ise diğer dünya ülkelerine bakarak iyi sayılabilir.Türkiyenin sağlık sisteminin de ciddi şekilde oturduğunu

varsayarsak inşallah bu hastalıktan en az kayıp veren ülkeler sırasında iyi yerlerde oluruz.

KAMUSAATI.COM

Lütfen sosyal medya da paylaşılan şu kadar vaka var,devlet saklıyor,ölüm oranı çok vb paylaşımlara inanmayınız!
 
kamusaati.com olarak doğrudan sağlam kaynaklardan ve resmi açıklamalardan bilgi edinerek gerekli haberleri yapıyoruz.Lütfen resmi olarak teyit edilmeyen haberleri hem paylaşmayınız hem de dikkate almayınız.
 
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.