25 Aralık Cumartesi 2021 Günlük Burç Yorumları Tüm Burçlar Aşk, İş, Para Durumu

25 Aralık Cumartesi günü burç yorumları, burçlarda canlı enerjiler hakim Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Yengeç, Yay, para müjdesiyle sevinebilir. İşte cevabı.

25 Aralık Cumartesi 2021 Günlük Burç Yorumları Tüm Burçlar Aşk, İş, Para Durumu
Kamusaati
Kamusaati
24 Aralık 2021 Cuma 18:14

Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor
25 Aralık 2021 Cumartesi – Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
 Sevgili Koç;

zihninin her zamankinden çok aktif olabileceği bir güne başlayabilirsin.  Sosyal statünü destekleyecek ticaret ve eğitim gibi konularda cesur ve korkusuz adımlar atabilirsin. Bu alanlardaki girişimlerin günün ilk yarısına kadar destek görebilir.  Farkındalığın artarken yaratıcılığını da cesurca yansıtabileceğin zamanlardasın.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğa;

ortak kaynaklarını arttırma yönünde beklenmedik iş birlikleri yapabilir ve başkalarına ait finansal konulara öncelik tanıyabilirsin. Öte yandan borçların için bir ödeme planı hazırlayabilirsin. Finansal içerikli bir davanın sürpriz şekilde sonuçlanması; güven ve istikrar beklentini destekliyor.

25 Aralık 2021 Cumartesi – İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler;

 ortaklıktan yana şansın oldukça yüksek görünüyor.   Finansal alanda desteklediğini görebilir, bu alandaki yenilikleri de hayatına katabilirsin. Karar aşamasında olduğun konuların uzun vadeli somut ve sağlam olmasına özen göstermeli, başkalarının fikir ve desteklerinin yanı sıra kendi doğrularını da önemsemelisin.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeç;

şu ara engellerin ne olursa olsun ilerlemek için motivasyonun yüksek. Hayatında uygulamak istediğin özgün ve yaratıcı girişimlerden korkmayacak, sınırlarının ötesine geçmeyi hedefleyeceksin. Planların ve ideallerine uygun, koşulların çok daha iyi olduğu bir  teklif alabilirsin. Bugün bazı sürpriz ve güçlü destekler seninle olabilir.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslan; 

sevdiklerine daha fazla zaman ayırabilir, gelecekle ilgili planlarının keyifli ama uzun vadeli olmasını da önemseyebilirsin.  Hizmet etmenin yan ısıra bireyselliğini ön plana çıkarıp, cesur kararlar alabilirsin. Uzun soluklu girişimler için fırsatlar ayağına gelebilir. Seni keyiflendirip, mutlu edecek gündemlerin olabilir.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başak;

ailene kendi bakış açını savunman gereken koşullar oluşabilir. Bu ara uzaklara gitmeyi düşünebilir, evlilik planlarını devreye sokabilirsin. Yaşamsal alanlarında önüne çıkan engelleri; bilgin, aklın ve mantığınla çözmek zihnini yorabilir.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Terazi Burcu ( 23 Eylül – 23 Ekim)

Sevgili Terazi;

zihninin aktif çalıştığı, fikirlerini çevrendeki insanlarla paylaşmaktan çekinmeyeceğin bir güne başlayabilirsin.  Var olan sorunlara sıra dışı çözümler geliştirebileceğin gibi alışılagelmiş alışkanlıklarından da özgürleşebilirsin. Sana destek olabilecek insanlar çok yakınında olabilir.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Sevgili Akrep;

bugün dışa dönük, iyimser tutumun ve yakınlarının da destekleriyle beraber özgüvenini kuvvetlendirebilirsin. Finansal kaynaklarını gözden geçirip farklı kaynaklar edinmen için güzel fırsatlar çıkabilir. Ancak ortaklığa dair gelirlerle ilgili sürpriz gelişmeler beklediğinden daha uzun vadede gerçekleşebilir.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yay; 

mantık süzgecinden geçirdiğinde hayatına katabileceğin birçok şey olduğunu fark edebileceğin günlerdesin. Tasarladığın düşünce ve kararları uygulamaya koymak için önümüzdeki yeni ayın etkilerinden hiç ummadığın şekilde faydalanabilirsin. Yeni tecrübelerini hayata geçirebilme fırsatın olacak.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)
Sevgili Oğlak;

 ruhsal olarak kendini daha olumlu hissedebilir ve bırakma zamanı gelmiş konulara çözümler bulabilirsin. Bağımlılık geliştirdiğin duygusal ya da kişisel konularda iradeni kolaylıkla kullanabileceğin gibi bu alanda görebileceğin destekler hoşuna gidebilir. Hayatındaki değişimleri kabul etmeye başlıyorsun.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)
Sevgili Kova;

 hayata daha farklı gözlerle bakarak değişimi kucakladığın bir dönemdesin. Bu ara gerek ailevi, gerekse özel ilişkiler alanında yaşayabileceğin dönüşümle birlikte eksik ve fazlalıklarını tespit edip, hayatını düzenleme imkânı bulabilirsin. Bugün kalabalık gruplarla yapacağın organizasyonlarda hevesini arttırabilecek haberler olabilir.

25 Aralık 2021 Cumartesi – Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)
Sevgili Balık;

 sosyal alanda oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Günün ikinci yarısında ani gelişmeler, programlı şekilde ilerlemeni zorlaştırsa da iyimserliğin ve vizyoner bakışınla koşulları düzenleyebilirsin. Hayat dinamiklerinde tutarlı, planlı ve somut değerleri önemseyeceğin çok çalışıp üreteceğin bir süreçte olabilirsin.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.