25 Ağustos Perşembe Günlük Burç Yorumları, Tüm Burçlar Aşk, İş, Para Durumu, Ağustos ayı burç yorumları

25 Ağustos Perşembe günlük burç yorumları, 25 Ağustos Perşembe burç yorumları merak ediliyor. İşte 25 Ağustos Perşembe 2022 burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündem

25 Ağustos Perşembe Günlük Burç Yorumları, Tüm Burçlar Aşk, İş, Para Durumu, Ağustos ayı burç yorumları
Kamusaati
Kamusaati
24 Ağustos 2022 Çarşamba 23:29

 Günlük Burç Yorumları 25 Ağustos Perşembe 2022...Bugün 25 Ağustos Perşembe, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Jüpiter günündeyiz. Aslan burcundaki Ay canlı ve özgüvenli enerjiler veriyor. Sabah saatlerinde Ay, Koç burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Güne iyimser ve güvenli enerjilerle başlayabiliriz. Sosyal enerjilerimiz yüksek ve dışa dönük olabilir, çevremizle paylaşımlar yapabiliriz.

Cesur ve sıcakkanlı tavırlar öne çıkabilir. Öğleden sonraki saatler keyif ve hobiler için daha uygun… Aşk, romantizm, sanat, eğlence, oyunlar ve çocuklarla ilgili kavramlar günlük planlarımızda daha fazla yer alabilir.

İLİŞKİLERE DİKKAT!

Bu hafta Güneş Başak burcuna geçiyor! Verimlilik, iş, hizmet ve sağlık alanları, ekin ve hasatlar, ekonomik düzenlemeler öne çıkarken kadersel ilişkiler ve bizi yoran bağlantılar devrede olabilir!

Merkür Terazi burcuna geçerken iletişimde kararsız, dengeli ve adil olmaya başlıyoruz!

İlişkiler, ortaklıklar, iş birlikleri alanlarında konuşmalarımız hızlanabilir! Cumartesi günü gerçekleşecek Yeniay, üretim, verimli olma, muhasebe ve iş kollarında düzene geçme ve gündelik hayatın akışında yeni adımları karşımıza getirirken, sabırsız agresif tutumlar hızlı kararları, sakarlıkları, kazaları ve ateşli hastalıkları karşımıza getirebilir!

Bu hafta en çok ilişkilerimize, para durumumuza, anlaşmalarımıza ve sağlığımıza dikkat etmeliyiz!

KOÇ BURCU- 25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, hobi, tatil ya da eğlence alanına yönelebilirsiniz ve güzel zaman geçirebilirsiniz. Harcamalara dikkat.

BOĞA BURCU - 25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa; bugün aile ve evinizle daha çok ilgilenebilirsiniz ve ailenizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Ama Ani beklenmedik tutumlarınız sorunlara yol açabilir.

İKİZLER BURCU - 25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, kardeşlerle iletişiminiz artabilir. Kısa seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ilişki konusunda bugün ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ama iletişime dikkat etmelisiniz, ani tartışmalar yaşanabilir.

YENGEÇ BURCU -25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç; bugün Maddi kaynaklarınızla ilgili ise önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bu sene korunuyorsunuz. Trafikte ise dikkatli olmalısınız. Ayrıca arkanızdan konuşulanlar önünüze dökülebilir. Sosyal çevrenizden dolayı fazla para harcayabilirsiniz.

ASLAN BURCU - 25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Aslan; bugün kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz ve aktif olacaksınız. Eğitim, seyahat, yurt dışı, hukukla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınıza dikkat edin. Kariyer hayatınızda ise ego çatışması yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU - 25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Seyahat, eğitim konularında ani sorunlar gerçekleşebilir.

TERAZİ BURCU -25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUM

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Partnerle beraber hareket edebilirsiniz. Harcama ve ödemelere dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU -25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep; bugün kariyer iş hayatınıza yönelebilirsiniz ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz ama egosal çatışmalara girerseniz fırsatlarınızı tepebilirsiniz.

YAY BURCU - 25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanına yönelebilirsiniz. Ayrıca aşk, çocuk, hobilerden yana önünüz açık. Ani sağlık sorunları yaşanabilir özellikle de boğaz bölgesi rahatsızlarınız var ise ihmal etmemenizi tavsiye ediyorum.

OĞLAK BURCU - 25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak; bugün maddi kaynaklar, okült konulara yönelebilirsiniz ve bu konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aşk, eğlence, şans oyunları, borsadan dolayı para kaybı yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU -25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Kova; bugün partner, ortak yada yakın arkadaşınızla güzel zaman geçirebilir, ortak fikirle ilerleyebilirsiniz ama aile ve ev konularında ani sorunlar kendini gösterebilir.

BALIK BURCU -25 Ağustos 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık; bugün gündelik işler, çalışma hayatınıza yönelebilir, yeni şeyler üretebilirsiniz. Ayrıca maddi kaynaklarınızı rahatlatabilirsiniz. İletişim ve eğitim alanında ise sorunlar gerçekleşebilir.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.