22 Haziran Salı 2021 Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Para Durumları | Günlük Burç Yorumları Bugün Neler Söylüyor? Günlük Burç Yorumları 2021!

22 Haziran Salı 2021 burç yorumları sorumluluklara dikkat çekiyor. İkizler burcu için geçmişten gelen konular yanlış anlaşılmalara neden olabilir, Akrep burcu ise rüyalarıyla ön plana çıkabilir. Günlük burç yorumları hayata dair her konu hakkında öngörü sağlıyor. Peki, kimler için nasıl bir cumartesi olacak? İşte 22 Haziran Salı burç yorumları...

22 Haziran Salı 2021 Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Para Durumları | Günlük Burç Yorumları Bugün Neler Söylüyor? Günlük Burç Yorumları 2021!
Kamusaati
Kamusaati
22 Haziran 2021 Salı 17:00

22 Haziran 2021 burç yorumları merak ediliyor. Günlük burç yorumları maddi ve manevi konularda yol gösteriyor. Dolunay öncesinde gergin enerjiler var. Bu nedenle ilişkilerde odaklı bir tavra şahit olabilirsiniz. 22 Haziran'da Oğlak burcu projelerle ilgili harekete geçebilir, Akrepler için tartışmalı günler yakın olabilir. İşte 22 Haziran Salı burç yorumları...

22 Haziran 2021 burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. Günlük burç yorumları aşk, iş ve sağlık konularında ipucu veriyor. 22 Haziran Salı günü Ay saat 15.55'e kadar Akrep burcunda ilerliyor olacak. Saat 09.43 ile 15.55 arasında Ay boşlukta olacak. Hassas bir enerjide olabiliriz. Sabah saatlerinde ilişkilerimize daha odaklı bir tavırda olabiliriz. Ay Yay burcuna geçtikten sonra özgürlüğümüzü daha fazla önemseyebiliriz. Akşam saatlerinde yeme içme konusunu abartabiliriz. 22 Haziran burç yorumları sizlerle...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

22 Haziran Salı günü Ay saat 15.55'e kadar Akrep burcunda ilerliyor olacak. Saat 09.43 ile 15.55 arasında Ay boşlukta olacak. Hisseli kazanımlarında değişimler yaşanabilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugünlerde partnerinin kıskançlıklarına maruz kalabilirsin. Sabah güne başlarken sanatsal konulara ilgin artabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay saat 15.55'de karşıt burcun olan Yay'a geçecek ve ikili ilişkilerine odaklanacağın bir zaman diliminde olacaksın.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Eğlenceli aktiviteler içerisinde bulunmak enerjini yükseltebilir. Sabah güne başlarken sanatsal konularla ilgilenebilirsin. Günün ikinci yarısında fikirlerinle ilgili yanılgılara düşebilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Salı günü ailenle ilgili önemli bir konu meydana gelebilir. Zihinsel anlamda uçlara kaçmaya müsait bir gündesin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Yakın çevrenle aranda bir kıskançlık meselesi yüzünden yaşanabilecek tartışmalara karşı dikkatli olmalısın. Ay'ın burç değiştirmesi nedeniyle değişken enerjiler altında olabilirsin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Dolunay öncesinde gergin enerjiler var. Akşam saatlerinde fikirsel yanılgılara düşmeye açık bir zaman dilimindesin.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Bugünlerde gizemli konuları araştırmak isteyebilirsin. Günün ikinci yarısında fikirsel anlamda tartışmalara ve yanılgılara açık olabilirsin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Kendi başına vakit geçirmen ve insanlardan uzak kalman bugünlerde sana iyi gelecektir. Sabah saatlerinde kendine güvenen bir tavır içerisinde olman mümkün.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Projelerin ile ilgili ya hep ya hiç şeklinde bir yaklaşım sergileyebilirsin. Disiplinli hareket etmen gereken bir sürece giriyorsun.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Sabah saatlerinde bir kadının desteğini alabilirsin. Bugün fikirsel yanılgılara düşmekten imtina etmelisin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Uzak akrabalarınla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Sabah güne başlarken sanatsal konulara ilgin artabilir.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.