21 Mart okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi, okul var mı? İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi? Valilik açıklaması 21 Mart 2016 Pazartesi

Türkiye'yi sarsan terör olayları son günlerde okulların tatil olabileceği ihtimalini akla getirdi. Peki 21 Mart okullar tatil mi? Nevruz kutlamaları ile peş peşe gelen terör olayları sebebiyle bugün İstanbul'da okullar tatil mi? Henüz tatil konusunda Ankara ve İstanbul Valiliği bir açıklama yapmadı. Ankara'da bugün okullar tatil mi? 21 Mart Pazartesi okullar tatil mi? Birçok öğrenci bugün okul var mı diye şüpheye düşüyor. Okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili her gelişme Kamu Saati'nde olacak.

21 Mart okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi, okul var mı? İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi? Valilik açıklaması 21 Mart 2016 Pazartesi
21 Mart 2016 Pazartesi 07:17

Güneydoğuda terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonların başarısı terör örgütü PKK'nın taktik değiştirmesine sebep olmuş ve Ankara'da arka arkaya patlattığı iki canlı bomba ile son çırpınışlarını yaşadığını göstermişti. Peki yaşanan terör gelişmeleri ve Nevruz sebebiyle 21 Mart 2016 Pazartesi okullar tatil mi?Ankara ve İstanbul Valiliği henüz resmi bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla bugün okullar tatil mi diye soran öğrenciler net bir cevap alamıyor. Ancak şu ana kadar bir açıklama olmadığı için Ankara'da ve İstanbul'da bugün eğitim öğretime devam ediliyor. 

Ülke genelinde gerçekleşen Nevruz kutlamaları sebebiyle birtakım güvenlik sorunu oluşmuş ve bu sebeple bugün akşam saatlerinte oynaması gereken Galatasaray Fenerbahçe derbisi ertelenmişti. Derbinin ertelenmesi sebebiyle herkesin aklına bugün İstanbul'da okullar tatil mi veya bugün Ankara'da okullar tatil mi sorusu geldi. Ancak henüz Ankara'da ve İstanbul'da okullar tatil değil.

21 MART PAZARTESİ OKULLAR İSTANBUL'DA ve ANKARA'DA TATİL EDİLİR Mİ?

Terör örgütü PKK son çırpınışlarını büyükşehirlerde canlı bomba patlatarak, terör faaliyetleri yaparak veriyor. Terörün amacı uzmanların da belirttiği gibi insanları korkutmak, sindirmek ve sokağa çıkmasını engellemek. Uzmanlar teröre bu denli fırsat verilmemesini, Ankara ve İstanbul'da gerçekleşen saldırıların normalin ötesinde bir korkuyu insanlara saldığı bu sebeple biraz daha sakinlemek gerektiği belirtiliyor. 

Yaşanan saldırıların eğitim öğretim hayatını olumsuz etkilemeyeceğini belirten uzmanlar, gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığını haliyle bugün okullar tatil mi diye öğrencilerin düşünmesine gerek olmadığını, eğitim öğretim faaliyetlerinin devam edeceğini bildirdi.

İSTANBUL VALİLİĞİ VE ANKARA VALİLİĞİ AÇIKLAMASI

Henüz Ankara ve İstanbul Valiliği'nin 21 Mart okulların tatiliyle ilgili yaptığı bir açıklama bulunmuyor. Açıklama yapıldığı an buraya eklenecektir. Ankara Valiliği herhangi bir açıklama yapmadı. Bu sebeple bugün okullar tatil değil. Ankara'da, İstanbul'da ve diğer şehirlerde eğitim öğretime devam ediliyor.

21 mart tatil mi

Birkaç aydır Güneydoğu'da terörün kalbinde devam eden operasyonlarda askerin başarısı PKK terörünü şehirlere sıçrattı. PKK, dağılma aşamasında son çare olarak sivil halka saldırmayı hedefledi. Bu sebeple Ankara ve İstanbul'da bazı terör saldırıları gerçekleşti. En son 13 Mart Pazar günü Ankara Kızılay Meydanı'nda gerçekleşen terör saldırısının yarası henüz sarılmamışken 19 Mart Cumartesi sabah İstanbul İstiklal'de yaşanan canlı bomba eylemi insanları tedirgin etti. Öte yandan birkaç gündür sosyal medya hesaplarında Ankara ve Türkiye'nin dört bir yanından terör saldırıları olacağı, 20 Mart Nevruz günü birçok bombalı eylem yapılacağı dillendirilmiş ve insanların korkmasına sebep olmuştu.  Bu sebeple 21 Mart okullar tatil mi sorusu akla geldi.

Ankara Valiliği ve Ankara Emniyeti yaptığı açıklamalarla bu tarz haberlerin insanların korkması için yapıldığını, provokatif birer eylem olduğunu bildirdmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melike - 8 yıl önce
Maçı ertelediyseniz okuluda tatil yapıcaksınız.okul daha önemli bi sürü ögrenci var.belki yarın patlıcak bomba sabah okula metrobüsle gelenler var.tatil yapın
Avatar
esma - 8 yıl önce
ya lütfen tatil olsun korkuyoruz.Okulum uzak ve toplu taşıma araçlarına binmek zorunda kalıyorum korkuyorum. Kimse sokaklara çıkmaz oldu.Hiçbiyerde insan kalmadı.İnsanlar korkuyolar öğrencilerde lütfen tatil olsun
Avatar
Sima - 8 yıl önce
Ağrı da okullar tatil olsunnnnn lütfen
Avatar
Akif - 8 yıl önce
Açıklama yerinde olmuş. Insanları kaos ortamına sürüklemeye çalışanlara fırsat vermeyelim
Avatar
Mertcan - 8 yıl önce
Maçı erteleyin okula gelince tatil yapmayın ! Tatil olsun
Avatar
Naciye - 8 yıl önce
Lutfenn okullar tatil olsun okula gitmekten cok korkuyoruz tatil olsun lutfen bizide dusunun
Avatar
Semih - 8 yıl önce
Vasip amca nol7r tatil et yav valla bak ölmek istemiyorum elimden gelse millerimi alıp mehmetciklerimize yardim etmek istiyorum ama yas tutmuyor 4 senem var bekliyorum iste neyse vasip bey amca nolur tatil et
Avatar
Efe - 8 yıl önce
Ankara valisi lütfen okulları tatil et ölmekten korkuyorum