21 Kasım Cumartesi günlük burç yorumları Günlük burç yorumları

21 Kasım Cumartesi günlük günlük burç yorumları 21 Kasım Cumartesi günlük burç yorumları merak ediliyor. İşte 21 Kasım Cumartesi günlük burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündem 20 Kasım Cuma günlük burçlar

21 Kasım Cumartesi günlük burç yorumları Günlük burç yorumları
Kamusaati
Kamusaati
21 Kasım 2020 Cumartesi 20:51

Hangi burçları güzel bir hafta sonu bekliyor?

21 Kasım 2020 burç yorumlarında Koç burcu enerjili bir güne uyanacak, Yengeç burcu parasal konularla ilgilenecek. İşte Astrolog Ceylin Çelebi'nin kaleme aldığı günlük burç yorumları...

1 / 15

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 21 Kasım günü Ay tüm Kova burcunda ilerliyor olacak. Günün büyük bir bölümünde arkadaşlarınla ilişkilerinde güzel enerjilerin kendini göstereceği bir Cumartesi günü seni bekliyor.

2/ 15

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: Yönetici gezegenin Venüs bugün Akrep burcuna geçiyor. Aşk hayatında romantik ve etkileyici enerjilerin hâkim olacağı bir döneme giriyor olacaksın.

3/ 15

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay cuma günü boyunca bir hava elementi burcu olan Kova'da ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde düşüncelerinle sorumlulukların arasında uyumsuzlukların söz konusu olabilir.

4/ 15

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Miras ya da nafaka benzeri konularda önemli bir tartışma akşam saatlerinde yaşanabilir. Günün ilk yarısında fikirlerinle ilgili konularda bir yakınınla zıtlaşabilirsin.

5/ 15

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: 20 Kasım Cuma günü Ay tüm gün karşıt burcun olan Kovada ilerlemesine devam ediyor olacak. Gün boyunca senden yaşça büyük kişiler ile vakit geçirmekten keyif alabilirsin.

6/ 15

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK: Çalışma arkadaşlarınla günün ikinci yarısında bir söylem nedeniyle ufak bir sürtüşme yaşanabilir. Olayları daha sakinlikle ele almalı ve hoşgörünü kaybetmemelisin.

7/ 15

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ: Çocuklarınla ilişkine odaklanacağın bugün fikirsel ayrılıklar yaşaman olağan gözüküyor. Onlara kendi fikrini dayatmak isteyebilirsin. 

8/ 15

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP: Ay Uranüs ve Ay Merkür arasındaki zorlayıcı açıların etkisiyle gergin enerjiler altında olabilirsin. Ev içerisinde ailendeki bireyler ile konuşmalarında daha objektif yaklaşman iyi olacaktır.

9/ 15

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY: Yakın çevre akrabalarına ilişkilerine dikkat etmeli ve gereksiz tartışmalar içerisinde bulunmamaya özen göstermelisin. Ani gerginliklerden uzak kalman tartışmaların alevlenmesini engelleyecektir.

10/ 15

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK: Parasal konular bugünlerde senin için öne çıkıyor olacak. Günün ikinci yarısında tartışmalara girmekten kaçınmalısın.

11/ 15

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA: Ay’ın gün boyunca senin burcunda ilerlediği bugün fikirsel uyuşmazlıklar kendini gösterebilir. Sağlığınla ilgili konulara daha fazla özen göstermelisin.

12/ 15

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR: Ay tüm gün Kova burcunda ilerliyorken rüyalarınla ilgili konular öne çıkabilir. Saat 13.00 sonrasında fikirlerinle hareketlerin arasındaki uyuşmazlık bir tartışmaya yol açabilir.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.