20. Dönem POMEM Mülakat sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

20. Dönem Pomem Mülakat Sonuçları henüz açıklanmadı. Polis olmak isteyen binlerce kişi mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki Polis Akademisi 20. dönem POMEM sonuçlarını hangi tarihte açıklayacak? Konu ile ilgili Polis Akademisi'nden resmi bir açıklama yapıldı mı? İşte detaylar.

20. Dönem POMEM Mülakat sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
05 Temmuz 2017 Çarşamba 12:05

Polis Akademisi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak 20. Dönem POMEM Mülakat sonuçları belirsizliğini koruyor. 9 bin erkek, bin bayan alımı yapılacak 20. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları henüz açıklanmadı. 8 haziran 2017 tarihinde sonra eren POMEM Mülakatları üzerinden yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen, sonuçların ne zaman açıklanacağı belirsizliğini koruyor. 

19. Dönem PÖH Mülakat Sonuçları geçtiğimiz ay açıklanmış ve polis adayları intibak eğitimine 3 Temmuz 2017 tarihinden itibaren başlamıştı. Rekor katılımın gerçekleştiği 19. Dönem PÖH Mülakat Sonuçları aylar sonra açıklanmıştı. Mayıs-Haziran 2017 tarihilerinde mülakatları yapılan 20. Dönem POMEM alımı sonuçları ise henüz açıklanmadı. Polis olmak isteyen ve mülakata giren binlerce aday sonuçların bir an önce açıklanmasını bekliyor. 

20. Dönem POMEM Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

20. Dönem Pomem Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 18. Dönem POMEM'e baktığımızda sonuçlar, mülakatların bitiminden en az 10 gün sonra açıklanmıştı. Ancak 20. Dönem mülakatlarının bitmesine 25 günden fazla zaman geçmesine rağmen açıklama yapılmadı. 18. Döneme göre başvuruların bir hayli az olduğu ifade edilirken, sonuçların bu kadar geçe kalması tartışma konusu oldu.  

Mülakatlar 8 Haziran 2017 tarihinde sona ermişti. Adaylar, sonuçların 15 Temmuz 2017 tarihinden önce açıklanmasını ümit ediyor. Polisliğe başvurup Alan Sınavına da girecek öğretmen adayları, sonuçları ÖABT'den önce açıklanmasını bekliyor. Eğitimlerin en az 4 ay süreceği POMEM Sonuçlarının 10-15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. POMEM Sonuçlarının açıklanması ile birlikte Asil ve Yedek Listeler belli olacak. Asil Listede ismi olan polis adayları intibak eğitimine tabi tutulacak ve sağlık kontrolünden geçirilecek. Sağlık kontrollerinde elenen adayların yerine ise yedek listeden adaylar çağırılacak.

20. Dönem POMEM ile ilgili daha fazla detayı Polis Akademisi Resmi İnternet Sitesinden takip edebilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anne - 7 yıl önce
2017 pmyo sonuçlarıda açıklansın lütfen bekliyoruz merakla