2 Eylül Çarşamba Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Eylül ayının ilk burç yorumları ne ifade ediyor?

günlük burç yorumları 2 Eylül Çarşamba burç yorumları merak ediliyor. İşte 2 Eylül Çarşamba 2020 burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündem 2 Eylül Çarşamba 2020

2 Eylül Çarşamba Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Eylül ayının ilk burç yorumları ne ifade ediyor?
Kamusaati
Kamusaati
02 Eylül 2020 Çarşamba 00:22

Gizli saklı işler ortaya çıkabilir! 2 Eylül 2020 burç yorumları

2 Eylül Çarşamba günü Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay Koç burcunun arkasından dönen işleri ortaya çıkartabilir. Balık burcu ise daha görünür olabileceği bir döneme geçiyor. Günlük burç yorumları 2 Eylül Çarşamba günü sizlerle...

1 / 16

2 Eylül 2020 burç yorumları ne ifade ediyor? Burçları eylülde neler bekliyor? İşte yanıtlar...

2/ 16

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 2 Eylül Çarşamba günü Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay arkandan dönen işleri ortaya çıkartabilir. Parasal kazanımlarındaki ani gelişmeler Dolunay'ın seni zorlayan etkilerini daha hafif atlatmana yardımcı olacak.

3/ 16

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: Balık burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan Dolunay arkadaşlarının hayatındaki birtakım durumların daha görünür olmasına sebep olabilir. Sosyal çevren ile ilgili daha fazla fedakarlık yapman gereken gelişmeler olabilir.

4/ 16

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Balık burcundaki Dolunay kariyer hayatında artık bir şeylerin daha görünür hale gelmesine sebep olabilir. Arkandan çevrilen işler sen farkına varmadan kariyerine destek verecek. İyi niyetin kazanacak.

5/ 16

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Dolunay yurt dışı, yabancılarla olan işlerinin artık tamamlanmasını sağlayabilir. Arkadaş çevrenle bir ticaret işine gireceksen vaktinden fedakârlık yapman gerekebilir.

6/ 16

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: Ortak paylaşımlarınla ilgili konularda dikkatli olmalısın. Kariyerindeki sürpriz gelişmeler büyük bir borcunu ödemene destek verebilir. Ayaklarınla ilgili bir operasyon geçirebilirsin. 

7/ 16

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK: Balık dolunayı tam karşıt burcunda gerçekleşecek. Bir ilişkini olumlu ya da olumsuz tamamına erdirebilirsin. Yüksek eğitim hayatınla ilgili sürpriz gelişmeler ikili ilişkilerine yansıyabilir.

8/ 16

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ: Çalışma ortamını etkileyecek Balık burcundaki Dolunay Çarşamba günü saat 08.22 de gerçekleşiyor olacak. Yanında çalıştırdığın kişilerin ödemesi ile ilgili sürpriz gelişmeler birtakım durumların daha görünür olmasına sebep olabilir.

9/ 16

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP: Aşk hayatında seni mutlu edecek durumlar var. Dolunay'ın şanslı etkilerinden yararlanlardansın. Çocukları olan biriysen onların hayatındaki güzel gelişmeler de seni mutlu ediyor.

10/ 16

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY: Evin ve ebeveynlerin ile ilgili fedakarlıklarının artacağı bir dönemdesin. Dolunay'ın etkileri seni başlarda zorlayabilir. Ne zamandır örtbas ettiğin durumlar daha görünür hale gelebilir.

11/ 16

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK: İletişim alanlarında etkileyecek Dolunay Balık burcunun 10 derecesinde gerçekleşiyor. Yakın çevre ile ilgili daha önceden başlatılan işler tamamlanabilir. Kardeş ya da kuzenlerinin hayatında güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

12/ 16

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA: Parasal konularda daha önceden başlattığın önemli girişimlerin sonuç veriyor. Evinle ilgili sürpriz durumlar parasal kazanımlarına destek verecek.

13/ 16

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR: Daha görünür olmaya başlayacağın bir dönemdesin. İlişkilerindeki daha önceden başlayan işlerin bireysel hayatına etkisini göstermeye başlayacak. Ne zamandır üzerinde uğraştın işlerinin tamamlanması seni rahatlatabilir.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.