18 Kasım Perşembe Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Para Durumları | Günlük Burç Yorumları Bugün Neler Söylüyor? Günlük Burç Yorumları 2021!

Yaşamınıza dair yeni gelişmeleri öngörebilmek, farklı olayların hayatınıza etkisini sezebilmek ve yaşayabileceğiniz yenilikleri öğrenebilmek için hazır mısınız? İnternet üzerinden derlediğimiz burç yorumları haberimizde yer alıyor. Sizler de iş, para ve aşk falınız hakkındaki tüm detayları okuyabilirsiniz. 18 Kasım Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık Burç Yorumları aşağıdadır. İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

18 Kasım Perşembe Günlük Burç Yorumları Aşk, İş, Para Durumları | Günlük Burç Yorumları Bugün Neler Söylüyor? Günlük Burç Yorumları 2021!
Kamusaati
Kamusaati
17 Kasım 2021 Çarşamba 22:58

18 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Yeni bir iş fırsatı karşınızda, aile büyüklerinizden destek alacaksınız. Taşınma ve yer değişiklikleri için planlar yapıyor olabilirsiniz.

Boğa: Kardeşlerinizden ve yakın arkadaşlarınızdan destek alacağınız keyifli bir gün. Zihninizden geçen pek çok soruyu cevaplandıracaksınız.

İkizler: Parasal konular daha bir netlik kazanırken, özellikle uzun zamandır alamadığınız ödemelerinizi almanız için gökyüzü sizi destekliyor.

Yengeç: Kendinizi daha net ifade ederken, bazı rahatsızlıklarınızın çözüme ulaşacağı, önemli anlaşmalara hazırlık yapılan etkiler altındasınız.

Aslan: Kendi iç dünyanızda çözüm yolları bulmaya başlayacağınız önemli bir gün. Kendi içinizde daha dengeli olmanın tadını çıkaracaksınız. İlahi yardımlar sizinle.

Başak: Arkadaş gruplarınız içerisinde alacağınız destekler sizi mutlu ederken, hayallerinizi gerçekleştiren eski bir yakınınızın varlığı ruhunuza iyi gelecek.

Terazi: Kariyerinizde önemli adımlar atarken, yardım ve destek bulmak ruhunuza iyi gelecek. Evinizi değiştirmek ya da satışa çıkarmak isterseniz karar vermeden önce düşünün derim.

Akrep: Ne yapıyorsanız doğru yolda olmanın keyfi ve hukuksal konularla alakalı umulmadık yardımların gelmesi ruhunuza iyi gelecek. Uzak akrabalarınızla ilgili bazı sağlık durumları olabilir, onların yanında bulunabilirsiniz.

Yay: Eşinizle birbirinize kenetlenmenin tadını çıkaracaksınız. Gün içerisinde ev alma, kredi çekme ya da kredilerin bitimiyle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak: Eşinizle aranızdaki uyum önceki günlere göre daha uyumluyken, eşinizle aileniz arasında kalacak durumlara zemin hazırlanıyor olabilir. Ruhsal olarak kendinize özen göstermelisiniz.

Kova: Çalışma hayatınızdaki gelişmeler sizi mutlu ederken, ummadığınız kişilerin desteğini almak motivasyonunuzu güçlendirecek. Parasal konular daha bir netlik kazanırken, çevrenizdeki pek çok kişiden değer görmek ruhunuza iyi gelebilir.

Balık: Aşk, aşk, aşk diyorum. Romantik balıklar oldukça şanslısınız, kalbiniz boşsa uzunca zamandır çok isteyip bir türlü olmayan bir ruh eşi kapınızı çalabilir. Eşiniz varsa oldukça keyifli olacaksınız.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.