18 ilde FETÖ operasyonu

Emniyette, dernek ve sivil toplum kuruluşların da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı tespit edilen kişilere yönelik operasyon yapıldı.

18 ilde FETÖ operasyonu
28 Aralık 2016 Çarşamba 12:50

Balıkesir Emniyet Müdürlüğünce 17 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. 17 ilde çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarına yapılan operasyonda 12 kişi gözaltına alınırken 16 kişi içinde yakalama çalşması başlatıldı.

Terör örgütü ile bağlantısı olan kişileri gözaltına alınmak için operasyon başlatılırken şüphelilerin ByLock kullanıcısı olduğuda iddia edildi.

Malatya'da FETÖ operasyonu

Malatya'da İl  Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince eş zamanlı olarak yapılan FETÖ operasyonunda ise aralarında açığa alınan emniyet mensuplarının da bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. 2 kişi içinse arama çalışmaları devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan şüphelilere yönelik yapılan operasyonda bir komiser, 2 komiser yardımcısı ve 9  polis memuru ile birlikte firari 4. sınıf emniyet müdürü olmak üzere 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.