16 Mayıs Pazartesi Korona virüs vaka sayısı kaç?, covid-19 Korona virüs tablosu

16 Mayıs Pazartesi Korona virüs vaka sayısı kaç?, ölüm sayısı kaç oldu?, mutasyonlu covid-19 Korona virüs tablosu?, Türkiye'de son 24 saatte koronavirüs bilançosu

16 Mayıs Pazartesi Korona virüs vaka sayısı kaç?, covid-19 Korona virüs tablosu
Kamusaati
Kamusaati
15 Mayıs 2022 Pazar 11:02

Koronavirüs (coronavirüs) tablosu Sağlık Bakanlığı tarafından güncel verilerle yayımlanıyor. Tabloda ise bin 407 vaka oranı ve 5 vefat sayısı yer aldı. Covid-19 salgını dolayısıyla başlatılan turkuaz korona tablosunda 147 bin aşı oranı yer alındı. Peki, güncel korona tablosu son durumu nedir?

Sağlık Bakanlığı, günlük olarak kovid-19 tablosunu yayımlanıyor. Üç doz uygulanan aşılamada 147 milyon oranına ulaşıldı. Vaka, vefat, iyileşen hasta ve uyulanan aşı ve test oranları tabloda güncel olarak bulunuyor. İşte, 15 Mayıs korona tablosu ve vaka sayısı...

15 MAYIS KORONAVİRÜS TABLOSU AÇIKLANDI MI?

Sağlık Bakanlığı, günlük olarak verileri covid-19 sayfasından yayımlıyor. Tabloda son durum ise merakla araştırılıyor. 15 Mayıs korona tablosu yayımlandı. Buna göre, 1.154 yeni vaka sayısı tespit edildi ve 10 kişi vefat etti.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.