16 Ekim FETÖ soruşturması: Gözaltına alınan ve tutuklananlar var

16 Ekim’deki Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında şüpkeliler gözaltına alınma, tutuklanma ve serbest bırakılma devam ediyor.

16 Ekim FETÖ soruşturması: Gözaltına alınan ve tutuklananlar var
16 Ekim 2016 Pazar 11:01

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınma, tutuklanma ve serbest bırakılma haberleri gelmeye devam ediyor. İşte 16 Ekim’de hız kesmeden devam eden FETÖ soruşturmaları…

Haberler geldikçe güncelleme yapılacaktır.

Karabük’te FETÖ operasyonu

Karabük’teki FETÖ soruşturması kapsamında 11 kamu görevlisi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan operasyonda daha önce görevden uzaklaştırılan Karabük Müftülüğü personelleri N.B, N.K, N.Y, Y.İ, M.Ş, N.Ö ve A.C ile İl Özel İdare çalışanları E.K, E.Ş, A.C ve Z.S gözaltına alındı.

Bylock soruşturmasını yürüten savcı serbest

Konya'daki FETÖ soruşturması kapsamında  "ByLock" uygulamasını kullandıkları iddiası nedeniyle gözaltına alınan 3 savcı ile 3 hakimden 5'i tutuklandı.
Tutuklananların isimleri Konya Kadınhanı Hakimi Nihan Zengin, Ereğli Hakimi Nurullah Moral,  Karapınar Hakimi Ramazan Tekkoyun, Konya Cumhuriyet Savcıları Özkan Kılıç,  Hidayet Nacak. Gözaltında bulunan ByLock soruşturması savcısı Fatih Sarıtaş, yurtdışı yasağı ile birlikte adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul’da 99 polis tutuklandı

İstanbul’daki Çözülme 2 operasyonunda gözaltına alınan 73 polis gözaltına alınmıştı. 'Çözülme 1' ve 'Çözülme 2' operasyonunda yakalan 103 polis adliyeye sevk edildi. Etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı 4 polis adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken aralarında Aralarında 3'üncü sınıf emniyet müdürleri Ramazan Karaoğlan, Hasan Taşkıran ve 4'üncü sınıf emniyet müdürleri Dinçer Ay, Timur Bunlu, Sultan Ahmet Demirci, Oğuzhan Karaçoban'ın da bulunduğu 99 kişi tutuklandı.
 


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.