15 öğretmene FETÖ gözaltısı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kırklareli merkezli 5 ilde düzenlenen operasyon ile 15 öğretmen gözaltına alındı.

15 öğretmene FETÖ gözaltısı
28 Ekim 2016 Cuma 20:47

Kırklareli merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  soruşturması kapsamında eş zamanlı düzenlenen operasyon ile 15 öğretmen gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Kırklareli, Çanakkale Ankara, İzmir ve Kocaeli'de düzenlenen eş zamanlı operasyon ile 15 öğretmen gözaltına alındı. Polislerin 20 adres yaptığı operasyondaki aramalarda 1 dolarlık banknotlar, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e ait kitaplar ve bazı dökümanlar ele geçirildi. Belgelerin yanı sıra bazı şüphelilerin telefonlarında terör örgütünün haberleşme programı olan 'ByLock'un yüklü olduğu tespit edildi.

Operasyonda yakalanamayan 5 şüpheliyi ise arama çalışmalarına devam ediliyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.