14 Ağustos Cuma Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Ağustos ayı burç yorumları

günlük burç yorumları 14 Ağustos Cuma burç yorumları merak ediliyor. İşte 14 Ağustos Cuma 2020 burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk 14 Ağustos Cuma 2020

14 Ağustos Cuma Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Ağustos ayı burç yorumları
Kamusaati
Kamusaati
14 Ağustos 2020 Cuma 01:01

Boğaları cesaretli, Akrepleri riskli bir gün bekliyor! 14 Ağustos 2020 burç yorumları

14 Ağustos Cuma günü Boğalar ikili ilişkilerde cesaretli olabilir, Akrepler ise aldanmalara karşı dikkatli olmalılar. Günlük burç yorumları hakkında bilgi almayı ihmal etmeyin. Buna göre kararlarınız değişebilir. 14 Ağustos 2020 burç yorumları sizlerle...

1 / 12

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 14 Ağustos Cuma günü Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. İletişim adına gece saatleri ve sabah saatleri uygun olacaktır.

2/ 12

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: İkili ilişkiler adına uyumlu enerjilerin söz konusu olduğu cuma günü konuşmak istediğin konular varsa doğru bir gün olabilir. Yakın çevrenle ilişkilerin öne çıkıyor.

3/ 12

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Sağlığınla ilgili konulara önem verebilirsin. Saat 14.19 sonrasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisin zira ay boşlukta olacak.

4/ 12

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Uyumlu enerjilerin söz konusu olduğu gün içerisinde önemli bir takım görüşmelerini bugüne alman yerinde olacaktır. Ancak görüştüğün insanların sana doğru bilgiler verip vermediğinden emin olmasın.

5/ 12

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: Arkadaş çevren ile ilişkilerinin güzel seyredeceği cuma günü boyunca sana hayran birisinden güzel bir teklif olabilirsin. Ay kapanma fazında olduğundan dolayı yeni işlerini yeni ay sonrasına başlatman iyi olacaktır.

6/ 12

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK: Kariyer hayatında sana yeni gelişmeler vaat edecek önemli görüşmeler yapman bugünlerde söz konusu olabilir. Sana teklif edilen şeyin içeriğiden emin olman iyi olacaktır. zira Ay ile Neptün arasındaki uyumsuz açı aldanmaları açık olacağımızı gösteriyor.

7/ 12

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ: İletişim konularının hız kazandığı bugün kulağına çalınacak olan dedikodulara dikkat etmelisin. Doğruluk payı olmayabilir.

8/ 12

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP: Ortak paylaşımların ile ilgili konularda aldanmalara dikkat etmen yerinde olacaktır. İkili ilişkilerin güzel seyrediyor.

9/ 12

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY: Ay karşıt burcun olan İkizler burcunda seyrediyor olacak. Önemli işlerini saat 14.19 sonrasına denk getirmemen önemli zira Ay boşlukta olacak.

10/ 12

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK: Partnerin ile olan ilişkilerini günün ikinci yarısında güzel seyredeceğine şahit olabilirsin. Motivasyonunun yüksek olacağı öğleden sonra sportif faaliyetler adına uygun bir süreçtesin.

11/ 12

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA: İletişimle ilgili konularda sabah saatleri uygun olabilir. Çocuklarınla ilgilenmek isteyeceğin bir gün. Aşk hayatında ise aldanmalara dikkat etmelisin.

12/ 12

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR: Sabah saatlerinde Ay Neptün kare açısının etkisi ile birtakım hayal kırıklıkları yaşaman olası gözüküyor. Günün ikinci yarısında yeni bir iş başlatmamaya dikkat etmelisin.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.