1 Milyon Yazılımcı Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte Adım Adım Başvuru Formu ve Detayları

1 Milyon Yazılımcı Alınacak, Başvuru Nasıl Yapılır? İşte Adım Adım Başvuru Formu ve Detayları, 1 Milyon Yazılımcı başvuru nereden nasıl yapılır 1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASINA KİMLER BAŞVURABİLİR?, 1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASI NASIL KULLANILIR? 1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASI İÇİN AKTİVASYON İŞLEMİ NASIL YAPILIR?, 1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASINA GİRİŞ NASIL YAPILIR?

1 Milyon Yazılımcı Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte Adım Adım Başvuru Formu ve Detayları
Kamusaati
Kamusaati
21 Nisan 2020 Salı 14:29

1 Milyon Yazılımcı Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte Adım Adım Başvuru Formu ve Detayları

1 Milyon Yazılımcı Alınacak, Başvuru Nasıl Yapılır? İşte Adım Adım Başvuru Formu ve Detayları, 1 Milyon Yazılımcı başvuru nereden nasıl yapılır  1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASINA KİMLER BAŞVURABİLİR?, 1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?  1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASI İÇİN AKTİVASYON İŞLEMİ NASIL YAPILIR?, 1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASINA GİRİŞ NASIL YAPILIR?

BTK Eğitim Portalı nasıl kayıt olunur? Nasıl yazılımcı olunur?

1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Eğitimleri bitiren adaylar, birçok alanda iş bulabilecekler. Eğitimlere lise, üniversite öğrencileri ve mezunları başvurabilecek.

Başvurular alınarak Büyük bir CV HAVUZU NASIL OLUŞTURULACAK?

BTK Akademi ve 1 Milyon İstihdam uygulamaları arasındaki entegrasyon sayesinde kullanıcıların BTK Akademi üzerinden aldıkları eğitimlerin ve kazandıkları yetkinliklerin istihdam uygulaması içerisindeki özgeçmişlerine yansıtılması sağlanacaktır. CV havuzunda ihtiyaca göre nitelikler filtrelendiğinde alınan ve tamamlanan bu eğitimler işverenlere önemli bir referans olacaktır.

1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN

Paylatığımız bağlantıya Tıkladıktan sonra açılan pencereden Kayıt ol butonuna tıklıyoruz ve bizden istenen kişisel bilgilerimizi girerek kayıt oluyoruz

kayıt ol butonuna Tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki ekran çıkıyor ve eski ve yeni kimlik bilgileri soruluyor uygun olanı işaretleyerek ileri butununa tıklayarakdevam ediyoruz

1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

- Uygulama girişi "https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/login" linki üzerinden yapılıyor.

- Uygulamaya üyeliğiniz bulunmuyor ise web adresine giriş yapıldığında ekranda bulunan Kayıt Ol
butonuna basılır.

- Kullanıcı kayıt ekranında Eski Kimlik Bilgileri ile Kayıt (T.C. Eski nüfus cüzdanına ait bilgiler ile) ve Yeni Kimlik Bilgileri ile Kayıt (T.C. Eski nüfus cüzdanına ait bilgiler ile) olmak üzere iki(2) seçenek görüntülenir. Kullanıcı kimliğine uygun kayıt tipini işaretleyerek ileri butonuna basın.

- Eski Kimlik Bilgileri ile Kullanıcı Kayıt Ekranı için ise; Ekranda T.C. Kimlik No, Cilt No, Aile Sıra No ve Sıra No giriş alanları gözlemlenir. Kimlik üzerinde bulunduğu hali ile bilgilerin tamamı doldurulmalıdır. Ekranda bulunan soru işaretinin üzerine gelindiğinde ekranda kimlik üzerinde bilgilerin bulunduğu alanlar görüntülenebilir. Bilgi giriş yapıldıktan sonra İleri butonuna basılır. Seçimi değiştirmek için Geri butonuna basılarak bir önceki ekrana dönülebilir.

- İleri butonuna basıldığında Kullanıcı Kayıt bilgileri ekranına geçilir. Ekranda e-posta, e-posta tekrar, Cep Telefonu, Yaşadığınız Şehir, Çalışma Şekli giriş alanları ve "Başvurunuza ilişkin tüm bilgilendirmeler e-posta adresinize iletilecektir. Lütfen e-posta adresinizin doğruluğundan emin olun." uyarısı gözlemlenir.Ekranda yer alan tüm bilgiler doldurulduktan sonra Kayıt Ol butonuna basılır.

- Ekranda "Kaydınız başarı ile alınmıştır. Sisteme kaydettiğiniz e-posta ile en kısa sürede bilgilendireceksiniz." Uyarısını göreceksiniz.

Oluşturduğunuz yeni kimlik ve kullanıcı adı şifre ile siteme tekrar giriş yaparak başvurumuzu tamamlamış oluyoruz.

1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASI İÇİN AKTİVASYON İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Aktivasyon İşlemi için kayıt işlemi tamamlandıktan sonra kayıt etmiş olduğunuz e-posta adresine aktivasyon maili 48 saat içerisinde iletilecektir. E-posta içerisinde yer alan Aktivasyon Link butonuna basılır. Şifre Aktivasyon ekranında TC Kimlik No alanına kayıtlı T.C. Kimlik numaranız gelecektir. Ekranda "Şifre" ve "Şifre (Tekrar)" alanları doldurularak Kaydet butonuna basılır. Kullanıcı oluşturmuş olduğu parola bilgisi ile uygulamaya giriş yapabilir.

1 MİLYON İSTİHDAM UYGULAMASINA GİRİŞ NASIL YAPILIR?

"https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/login" linki ile giriş yapılan ekranda "Vatandaşlık Numarası" alanına T.C. Kimlik Numarası ve "Parola" alanına tanımlı şifrenizi yazarak sisteme giriş sağlayabilirsiniz.

Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.