02 Aralık 2016 Cuma Gazete Manşetleri - Manşette hangi haberler var?

2 Aralık 2016 cuma günü gazeteler hangi haberleri manşetlerine taşıdı? Hürriyet, Sabah, Milliyet gibi çok okunan gazetelerin manşet haberlerine sayfamızda.

02 Aralık 2016 Cuma Gazete Manşetleri - Manşette hangi haberler var?
02 Aralık 2016 Cuma 08:27

Gazete manşetleri şüphesiz hergün merak ediliyor. Gündeme dair en çarpıcı haberleri sayfalarına taşıyan gazeteler, yüzbinlerce vatandaş tarafından okunuyor. İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte, gazeteler, bilgisayar, telefon ve tabletlerden rahatlıkla okunabiliyor. Gazete manşetleri vatandaşlar tarafından en çok okunan bölümlerden. Peki 02 Aralık 2016 Cuma günü gazeteler hangi haberleri manşetlerine taşıdı? İşte detaylar. 

Bugün piyasaya çıkan gazete manşetlerinde AK Parti ve MHP'nin Anayasa konusunda uzlaşması yer alıyor. Türkiye'nin en çok okunan gazetelerinden birisi olan Sabah Gazetesi'nin manşetinde "Türkiye İçin Tarihi Uzlaşma" haberi yer alıyor. 

Hürriyet bugün maşetine Adana Aladağ yangınında hayatını kaybeden minik yavruları "Kül Olan Hayaller" başlığı ile manşete taşıdı. 

Milliyet Gazetesi manşetine, Adana Aladağ yangını ve Anayasa Uzlaşması ile ilgili haberlerine manşetinde yer verdi. 

02 Aralık 2016 Cuma Gazete Manşetlerini Görmek İçin TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.