Yeni Sezon Desenli ve Renkli Genç ve Çocuk Odası Modelleri

Çocuklarınızın odasını dekore ederken kendi zevkinizden ziyade onların zevkini ön planda tutmanız gerekir.

Yeni Sezon Desenli ve Renkli Genç ve Çocuk Odası Modelleri
05 Aralık 2017 Salı 12:38

Çocuk odası modelleri çok çeşitli desen ve renk seçeneğine sahiptir. Çocuklarınız kendi odalarında daha çok zaman geçirecekleri için istedikleri oda takımına sahip olmaları çocuklarınızın motivasyonunu da artırır. Çocuk odalarında eğlenceli tasarımlar ön planda tutulur. Seçilen temalar çocukların beğeneceği türdendir.

Kaliteli ve Dayanıklı Genç Odası Takımları

Gençlerin odalarında görüntünün yanı sıra kalite ve sağlamlık da önemlidir. Genç odası tasarımları ile çocuklarınız kendi yaşam alanlarında her zaman huzur bulur. Seçim yaparken çocuklarınızın ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurun. Eşya çok ise üç kapaklı dolap ve şifonyer içeren takımları seçebilirsiniz. Çocukların eşyaları az ise az mobilyası olan ürünlere yönelebilirsiniz.

Erkek ve Kız Çocuklarına Özel Çocuk Odası Tasarımları

Erkek çocuklarınıza sürpriz yapmak istiyorsanız beğendiği araba modellerinden oluşan yatak tasarımlarını seçebilirsiniz. Renkli dolaplar, geniş çekmeceli şifonyerlerle odayı daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Kız çocuk odalarında ise kelebek, peri ve çiçek detaylı temalar ön planda. Pembe ve leylak tonlarının hakim olduğu bir oda tasarlayarak kız çocuklarınıza peri masallarındaki gibi bir oda hediye edebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Çocuk Odası Modelleri

Eviniz büyük değil ve 2 çocuğunuz varsa ranzalı yatak modellerini tercih ederek çocuk odasını daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Çift kapılı dolap, çalışma masası, sürgülü dolap ve kitaplık gibi ihtiyacınıza yönelik ürünleri ise odanın genişliğine göre alabilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan istediğiniz fiyat aralığındaki ürünlere bakabilir ve indirimli olarak sizler de alabilirsiniz.

Enginev alternatif ev tasarımlarından yapacağınız alışverişlerde ücretsiz montaj ve nakliye imkanlarından da faydalanırsınız. https://www.enginev.com.tr/Genc-Odasi,LA_106-2.html sitesini ziyaret ederek kişisel zevkinize uygun tasarımları da yaptırabilirsiniz. Çizim, ölçü alımı, tadilat, projelendirme gibi işlemleri uzman kadrolar tarafından alır ve yaşam alanlarınızın görselliğini iki katına çıkarırsınız. Değişen modayı takip eden Enginev tasarımları ile ev ve işyerlerinize modern bir hava katın. Beğendiğiniz ürünü kredi kartına taksitle ödeyebilir ve güvenli kargo ile istediğiniz adrese getirtebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.