Sınavlarda görev alanlara rekor zam!

Sınavlarda görev alanlara rekor zam! Sınavlarda görev alanlara rekor zam! Sınavlarda görev alan salon başkanı ve gözetmen öğretmenlerin ücretlerine Anadolu Üniversitesi rekor zam yaptı. Zam oranı yüzde 70 olarak gerçekleşti.

Sınavlarda görev alanlara rekor zam!
Admin
Admin
11 Kasım 2021 Perşembe 14:24

Sınavlarda görev alan salon başkanı ve gözetmen öğretmenlerin ücretlerine Anadolu Üniversitesi rekor zam yaptı. Zam oranı yüzde 70 olarak gerçekleşti.

Sınavlarda görev alan salon başkanı ve gözetmen öğretmenlerin ücretlerine Anadolu Üniversitesi tarafından rekor zam yapıldı.

Anadolu Üniversitesi açık öğretim sınavlarında görev alan salon başkanı ve gözetmenlerin yeni ücretlerini açıkladı. Salon başkanlarının 120 lira olan ücretleri zamla birlikte 200 liraya çıkarıldı. Gözetmenlerin 100 lira olan ücreti ise 170 lira oldu.

3 YIL SONRA İLK KEZ DEĞİŞTİ

Öte yandan AÖF sınavlarında görev yapan personele ödenen ücret 2018 yılından beri ilk kez değişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.