SGK 340 kamu personeli alımı yapıyor.

SGK 340 kamu personeli alımı yapıyor.
15 Mart 2019 Cuma 16:17

Yayımlanmış olan ilanlara göre alımlar, Normal, Engell, Terör ile Mücadelede Yaralanan ve Eski Hükümlü statülerinde yapılacak.

İşkur iş ilanları 2019  ile Hangi Kurumlar Yeni Alım Yapıyor?

13 Mart 2019 İŞKUR ilanlarına göre, Şereflikoçhisar Ovası Sulama Birliği, Ayvacık Belediye Başkanlığı, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü, Menemen Belediyesi Başkanlığı, BOTAŞ Boru Hatları, Isparta l Emniyet Müdürlüğü, Kırşehir Emniuyet Müdürlüğü, Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi, Karakapı Belediyesi, Silifke Öğretmen evi eve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Keşan Belediye Başkanlığı, Van Emniyet Müdürlüğü, TROAS Bölge Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği bünyelerine çeşitli pozisyonlarda işçi alımı, memur alımı yapacaklar.

Adaylardan Aranan Şartlar nedir?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara başvuru yapacak adaylardan,
 
- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Yaşını Tamamlamış olmak, 
- Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç alabilmek,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 

- En Az Okuryazar ve En az ilköğretim mezunu olmak kaydı ile, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak

Gibi nitelikler aranır. Ayrıca alımların bazıları geçici süreli için yapılacak olup, ilanlarda adaylara çalışma süreleri belirtilmiştir.

Başvurular Nasıl Ne Zamana Kadar Yapılır?

İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu üzerinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilirler. Söz konusu ilanlar Bugün ( 13 Mart 2019 ) tarihi itibari ile yayımlanmış olup en geç 5 gün içerisinde yani 18 Mart 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek İşyeri Türünü Kamu seçip ilgili ilanlara ulaşabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.