Öğretmenler Günü Ve Öğretmenleri Mutlu Eden Hediyeler

Bildiğimiz gibi her yıl 24 Kasım'da kutlanılan; başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere öğretmenleri tarafından Anıtkabir'e giden öğrenciler ve öğrencileri tarafından hediye yağmuruna tutulan öğretmenlerin mutlu olduğu gündür

Öğretmenler Günü Ve Öğretmenleri Mutlu Eden Hediyeler
21 Ekim 2017 Cumartesi 13:36

Öğretmenler Günü

Bildiğimiz gibi her yıl 24 Kasım'da kutlanılan; başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere öğretmenleri tarafından Anıtkabir'e giden öğrenciler ve öğrencileri tarafından hediye yağmuruna tutulan öğretmenlerin mutlu olduğu, iyi hissettiği ve öğrencilerin de öğretmenlerinin değerini anladığı bu gün, öğretmenler için özel bir gündür. Sadece öğretmenler için değil, öğretmen adayları için de özel bir gün çünkü öğretmen adayları boş geçirdiği süreler boyunca dışarıdan başka öğrencilere çeşitli dersler verebilir ve bu gibi özel günlerde de öğrencileri tarafından sevgi ve hediye yağmuruna öğretmen adayları da tutunabilirler. Kreş dönemlerinde çocukları eğiten, onlara bakan kreş ve ana okul öğretmenleri de mevcuttur. Çocuklarla iyi vakit geçirdikleri ve onlara temel bazı şeyleri öğrettikleri için onlar da bu gibi sevgi ve hediyelerden yararlanabilirler. Sizde öğretmeninizin hiç unutamayacağı ve yanından ayırmak istemeyeceği hediyesepetinin sunduğu öğretmenler günü hediyeleri kategorisini inceleyebilirsiniz.

Öğretmenleri Mutlu Eden Hediye Fikirleri

Öğretmenler gününde öğretmenleri mutlu eden şey sadece hediye değildir. Onlara sarıldığınız zaman bile öğretmenler mutlu olur ve gözyaşlarına tutulabilirler. Fakat öğretmeni mutlu edecek hediye için birkaç hediye örnekleri de burada sunabiliriz.

1. Öğretmenler İçin Özel Ahşaptan Yapılmış Defterler

Öğretmeninize vereceğiniz en anlamlı hediyelerden biridir. Üzerinde adının yazılı olduğu ve öğretmenlerin çeşitli notlarını yazacağı bu defter onları sevindirebilir.

2. Öğretmenler İçin Özel Kupa Bardak

Okul dönemleri okulda işler hayli bir yorucu ve uzun olabiliyor. Bu yüzden öğretmenlerin öğle aralarında yemek yediği veya da kahvelerini içtiği bu gibi aralarda öğretmeninize özel adının yazdığı bir kupa bardak hediye edebilirsiniz.

3. Deri Kutusunda Öğretmenler İçin Özel Tükenmez Kalem

Her zaman bu hediye en üst sırada yerini almıştır. Bu yüzden öğretmeniniz için özel olarak özel bir tükenmez kalem hazırlatabilirsiniz.

4. Öğretmene Özel Kristal Yıldız Ödülü

Öğretmeninizin belki de en mutlu olacağı hediyelerden birisidir. Onun kendini diğer öğretmenlerden özel hissettiği ve mutlu olduğu, öğrencileri tarafından da çok sevildiğini anlayan bu hediye ayrıca bir yılbaşı hediyeleri kategorisine de girebilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.