Meteorolojiden uyarı: Kuvvetli lodos geliyor

Marmara ve Ege bölgelerinde, çarşamba sabah saatlerinde kuvvetli lodosun etkili olacağı ve perşembe sabah saatlerine kadar etkisini sürdüreceği belirtildi.

Meteorolojiden uyarı: Kuvvetli lodos geliyor
09 Şubat 2016 Salı 11:08

Meteorolojiden uyarı geldi. Çarşamba günü sabah saatlerinde gelmesi beklenen kuvvetli lodosun, Marmara ve Ege bölgelerinde etkili olacağı ve perşembe sabah saatlerine kadar etkisini sürdüreceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara ve Ege bölgelerinde çarşamba sabah saatlerinden perşembe sabah saatlerine kadar lodos etkili olacak.

Lodosun Marmara'nın güney ve batısı ile kıyı Ege'de fırtına şeklinde (60-90 km/s) eseceği tahmin edildiğinden başta hava, kara ve deniz ulaşımında olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.