Memur-Sen'den zorunlu PCR testi açıklaması geldi!

Memur-Sen'den zorunlu PCR testi açıklaması geldi! Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zorunlu PCR testi için açıklama geldi.

Memur-Sen'den zorunlu PCR testi açıklaması geldi!
Admin
Admin
02 Eylül 2021 Perşembe 14:53

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zorunlu PCR testi için açıklama geldi. Yalçın 'Temel insan hakkı ihlali olan PCR testi zorlaması,uygulanabilir/kabul edilebilir bir yöntem olarak durmuyor.' dedi.

İşte o açıklamalar;

1] Aşılarını olmuş ve 15’ten fazla PCR testi yaptırmış biri olarak söylüyorum;salgınla mücadelenin başarıya ulaşması toplum ve birey olarak tedbirlere riayetle mümkündür.

Temel insan hakkı ihlali olan PCR testi zorlaması,uygulanabilir/kabul edilebilir bir yöntem olarak durmuyor.

2] Eğitimcilerin kişisel veri kapsamındaki PCR test sonuçlarını ibraza zorlanması hem hukuken sakıncalı hem de çalışma barışını bozacak niteliktedir.

Eğitimcilerin yeni döneme güçlü motivasyonla,moralli başlaması sağlanmalı ve teşvik dışı uygulamalar tercih edilmemelidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.