MasterChef şampiyonu kaşar peynirlerindeki oyunu anlattı: 'Böyle yanıltıyorsunuz'

MasterChef şampiyonu kaşar peynirlerindeki oyunu anlattı: 'Böyle yanıltıyorsunuz' MasterChef şampiyonu kaşar peynirlerindeki oyunu anlattı: 'Böyle yanıltıyorsunuz' MasterChef yarışmasının şampiyonlarından Serhat Doğramacı, iki farklı markaya ait kaşar peynirlerinin içerisindeki farklılıkları anlatarak nasıl zararlı olduğunu ve yurttaşların nasıl kandırıldığını anlattı.

MasterChef şampiyonu kaşar peynirlerindeki oyunu anlattı: 'Böyle yanıltıyorsunuz'
Admin
Admin
11 Aralık 2021 Cumartesi 15:02

MasterChef’in şampiyonlarından Serhat Doğramacı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Doğramacı paylaşımında iki farklı markaya ait kaşar peynirlerinin içerisindeki farklılıkları anlatarak nasıl zararlı olduğunu ve yurttaşların nasıl kandırıldığını anlattı.

“Kaşar peyniri vs eritme (kahvaltılık, tostluk, burgerlik bilmem ne) peyniri. Bu olay bir steakhouse’un artıklardan hamburger yapmasına benzer. Bonfile şekli verip, bonfile fiyatına satmadığınız sürece kesinlikle yanlış bir durum değildir. Yasaldır, normaldir ve bütün dünyada uygulanır. Kaşar peynirin hammaddesi süttür. Eritmenin hammaddesi ise üretilmiş peynirlerdir.1 kg kaşar için gereken süt miktarı 8-10 litre, eritme için 4-6 litredir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.