İş Güvenlik Ekipmanlarını Bulabileceğiniz Site

Çalışan emekçilerin hem sağlık hem de güvenliğini sağlayan ekipmanlar vardır. Çalışan kişilerin giyerek ya da kullanarak çalışma ortamlarının daha güvenilir ve beden sağlıklarını korumalarını sağladıkları çok çeşitli ürünler vardır.

İş Güvenlik Ekipmanlarını Bulabileceğiniz Site
19 Kasım 2017 Pazar 13:55

Hırdavat sektöründe kendine yer bulan iş güvenliği ürünlerini bulabileceğiniz ilk adres Eryıldız markasıdır.

Solunum yollarını koruyan koruyucular bu kalemin ilk sırasında kendine yer bulur. Elleri koruyan koruyucular ile başı koruyanlar gelen sıradadır. Gürültü koruyucu çeşitleri ile gözü koruyan koruyucu çeşitleri sonrakiler gurubundandır. Son olarak da sınıflandırmada vücut koruyucular kendine yer bulur. Kulak tıkaçları gibi cihazlar kulak koruyu çeşitleri arasındadır. Tam akustik baretler başı koruduğu gibi kulağı da korurlar. Kapalı devre haberleşme alıcı özelliği olan kulağı koruyan koruyucular da vardır. Ayrıca içeriden haberleşme donanımı bulunan kulaklıklar da koruyucu çeşitleri arasındadır. Baret ve başlık çeşitleri ile Eryıldız.net hırdavat sitesini ziyaret etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Kişisel olan koruyucu malzemeler arasında sürekli kullanılması gerekenler vardır. Başa takılan baret ilk sayılan kalemdir. Endüstri ve madenlerde kullanılır. İnşaat sahaları en yaygın kullanım alanlarıdır. İş elbisesi ile iş ayakkabıları bu kategoride kullanılan koruyucu malzemeler arasındadır. Ayakkabı oldukça dayanıklı olmalıdır. Ezilme, batma ve kesilmelere karşı tedbirler içermelidir. Tüm iş ayakkabı çeşitleri ile Eryıldız.net hırdavat sitesi size seçenek imkânı vermektedir.

Çalışma sırasında kullanılan kişisel koruyucular da vardır. Maske ile gözlük ilk sırada yer alır. Maske her türlü zararlı havanın teneffüsünü engeller. Gözlük, kapalı yani dalgıç tipi gözlük ile X ışını, LASER, ultra VİYOLE, İNFRARED ve radyasyon gözlük çeşitleri ile yüz siperleri şeklinde çeşitlendirilir.

İş eldiveni ve yağmurluk da malzemeler arasındadır. Eldivenler delinme ve yırtılmalara karşı etkilidir. Kimyasal ve elektrik zararlılarına karşı da önlem içerir. Her türden basınca da dayanıklıdırlar.

Emniyet kemeri de en önemli araçtır. İş esnasında kullanılacak kişisel koruyucular arasında bu malzemeler bulunmaktadır. Tüm bu malzemeler size Eryıldız.net hırdavat sitesi uzağındadır. İş güvenliği malzemelerinin kullanılma zorunluluğu 4857 sayılı iş kanunu ile sağlanmıştır. Önce sağlık ve dolayısı ile bireyin yaşamının korunması amaçlanmıştır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.