Halı Örtüsü Çeşitleri ve Kullanımı

Evinizde kullandığınız halınızın ömrünü uzatmak için tasarlanan birbirinden şık halı örtüsü modelleri birçok renk ve desenlerle görsel şölen sunuyor. Salonda, mutfakta, oturma odasında kullanabileceğiniz farklı desen ve renklere sahip örtüler evinizin dekorasyonuna yepyeni bir soluk getiriyor.

Halı Örtüsü Çeşitleri ve Kullanımı
29 Ocak 2018 Pazartesi 15:24

Leke tutmayan yapıları sayesinde evinizin vazgeçilmez parçalar arasında yer alan halı örtüleri ile halılarınızı daha uzun süre kullanabilme imkânı sağlıyor. Özellikle açık renkli halılarınız için son derece ideal olan halı örtüsü modelleri lastikli kenarları ile kolay ve pratik kulanım sağlıyor. Lastikli halı örtülerinin yanı sıra halı kılıfı olarak bilinen lastiksiz modeller de mevcut. Halıyı tam olarak kavrayan halı örtüsü toplanma ve kayma gibi sorunları ortadan kaldırıyor. Kir tutmayan halı kılıflarını çamaşır makinesinde de yıkayabilirsiniz. Nefes alabilen özel dokuları sayesinde kötü kokuların ve bakterilerin oluşumuna engel oluyor. Çamaşır makinesinde kolaylıkla yıkanabilen halı örtülerini elektrik süpürgesiyle kolaylıkla süpürebilirsiniz.

Halı örtüleri anti-bakteriyel özellik taşıdığından halı yüzeyinde oluşabilecek kirlilik düzeyini azaltmaktadır ve halınızı daha uzun süre kullanmanıza imkân sağlar. Birbirinden güzel halı örtülerini kullanarak halınızı yıpranmaktan koruyabilir, göz zevkinize uygun farklı desenlerle salonunuza yenilik kazandırabilirsiniz. Mobilyalarınız düz ve sade ise halı örtüsünün daha canlı ve desenli bir model olarak seçilmesi daha uygun olacaktır. Hareketli bir tarz ile döşenmiş mobilyalarla desensiz ve sade olanların seçilmesi ise öneriler arasında yer almaktadır. Kahveler, vizonlar, yeşiller, maviler, pembeler, griler, bordolarla beraber pek çok renk, desen ve dokunun kullanıldığı halı örtüsü tasarımları zengin seçeneklerle keşfedilmeyi bekliyor.

İhtiyaçlarınıza uygun olarak Armada ya da Aksu markalı halı örtülerinin tamamına www.battaniye.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo imkânı ve indirimli fiyatlar ile sipariş verebileceğiniz sitede, siz de evinize göre 4 m2 ya da 6 m2 seçenekleriyle halı örtüsü alabilir ve halılarınızı korumaya başlayabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.