Güvenlik Çözümlerinde Yep Yeni Bir Dönem!

Netatek, kurulduğu günden bu yana güvenliği en önemli gereksinim olarak görmüş ve ürün ve hizmetlerini bu gereksinime paralel olarak sağlamıştır.

Güvenlik Çözümlerinde Yep Yeni Bir Dönem!
15 Aralık 2017 Cuma 11:54

Sektörün geçiş güvenliği hakkında ciddi uzman çözümlerine ihtiyaç duyduğunun bilincinde olarak bu işe atılan firma, 25 yılı geçkin bir süredir bilgi birikimi ve teknolojisini harmanlayarak bu sektörde varlığını sürdürmektedir.

Firma aynı zamanda dünya çapında ün salmış olan birçok firmanın da temsilciliğini üstlenmiş durumdadır. Elektrikli kilit karşılığı, manyetik kontak, elektrikli kilitler ve kilit karşılıkları gibi ürün yelpazesine sahip olan Netatek.com kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini benimseyerek hizmetlerini sürdürmektedir.

Elektrikli Kilit Karşılığı ve Güvenlik Çözümleri

Netatek’in bünyesinde bulunan elektrikli kilit karşılığı ve diğer ürünler olmak üzere üretilen ve satışı gerçekleştirilen tüm ürünler sürdürülebilir bir çevre ve daha yaşanılası bir dünya için düşük enerji tüketimli, uzun kullanım ömürlü ürünlerdir. Aynı zamanda eski tip kilit sistemlerine göre daha güvenilir olan bu kilit sistemleri yanında birçok avantajı sunduğu gibi kaygı ve unutkanlık sorunlarınıda ortadan kaldırmak için birebir!

Netatek Güvenlik Çözümleri

Netatek çok sayıda kuruma kendini tescil ettirerek çeşitli sertifikalara layık görülmüştür. Bunlardan bazıları CE sertifikası, TUV sertifikası, UL sertifikası, ISO sertifikası ve buna benzer gurur kaynağı olabilecek, kaliteyi temsil eden diğer sertifikalardır.

Netatek Ürün Yelpazesi

Firma dahili ve harici tipleri ayrı ayrı olmak üzere manyetik kilitler, elektrikli kilit karşılıkları, elektrikli kapı sürgüleri, çıkış butonları, manyetik mekanik yani kilitler, elektrikli kilitler, manyetik kapı tutucular, geçiş kontrol sistemleri, kablo geçiş aparatları, manyetik kontaklar ve özel proje ürünlerini üretmekte/sağlamaktadır. Aynı zamanda bu ürün gruplarının kendi içlerindeki çeşit yelpazesi de son derece geniştir.

Daha detaylı bilgi ve yüksek güvenlikli ürünlerin detayları için Netatek’in web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.