Genel af ve EYT iddiası! KHK’lılar dahil herkesi kapsayacak

Genel af ve EYT iddiası! KHK’lılar dahil herkesi kapsayacak Genel af ve EYT için tarih verildi! KHK’lılar dahil herkesi kapsayacak EYT sorununun ne zaman çözüleceği, Genel affın çıkıp çıkmayacağı kamuoyu tarafından merak edilirken mağdurları heyecanlandıran bir iddia geldi! Genel af ve EYT için tarih verildi.

Genel af ve EYT iddiası! KHK’lılar dahil herkesi kapsayacak
Admin
Admin
03 Şubat 2022 Perşembe 12:18

Türkiye’nin en çok konuştuğu konular arasında bulunan EYT sorunu ve genel af için Ankara Kuşu adlı sayfadan çok konuşulacak bir iddia geldi. EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) krizinin biteceği ve KHK’lılar dahil genel affın çıkacağı tarihi sayfasında paylaştı.

HAZİRAN’DA EYT SORUNU BİTECEK

Milli Gazete'de yer alan habere göre; Ankara kulislerinde dolaşan bilgileri Twitter sayfasında takipçileriyle paylaşan Ankara Kuşu isimli sosyal medya sayfası dün gece EYT ve KHK mağdurlarıyla ilgili duyuruların olacağını açıklamıştı. Bir çok beklentisi ve duyumu gerçekleşen Ankara Kuşu’nun bu paylaşımı EYT ve genel af bekleyen KHK mağdurlarını heyecanlandırdı. Ankara Kuşu ilk olarak EYT iddiasını açıklarken “En geç 2022 Haziran’ına kadar Türkiye’de emeklilikte yaşa takılanlar diye bir şey olmayacak. Hükümet geri adım atıyor; herkes hakkını almış olacak” çıkışında bulundu.

Bu sürpriz iddiadan sonra “En geç 2022 Mayıs sonuna kadar Türkiye’de genel af çıkacak” duyumunu da paylaşan Ankara Kuşu, genel affın örgüt suçları dahil herkes kapsayacağını öne sürdü. Ayrıca Ankara Kuşu paylaşımında “En geç 2022’nin Haziran ayına kadar KHK’da yapılacak düzenlemeyle beraat ve takipsizlik alanlar görevlerine iade edilecek.” detayını da dile getirdi.

ELEKTİRİK VE DOĞALGAZI BİLİMİŞTİ

Ankara Kuşu adlı hesap, "Elektrik ve doğalgaz zamları geri çekilebilir" iddiasında bulunmuş ve o günün akşamında Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim oranlarını açıklamıştı. Bir sonraki gün ise EPDK'nın düzenlemesi çıkmıştı..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.