Fiyatlar rekor kırınca 200 bilezik çalındı!

Fiyatlar rekor kırınca 200 bilezik çalındı!

Fiyatlar rekor kırınca 200 bilezik çalındı!
Admin
Admin
22 Şubat 2020 Cumartesi 14:48

Altın Fiyatları Uçunca 200 Bilezik Çaldılar!

 Konyada bugun sabah saatlerinde  Merkez Selçuklu bölgesi Halil Ürün Caddesi Şeyh Şamil Mahallesi' adresinde işyeri sahibi olan  İbrahim Erdoğan Solak'a ait kuyumcuda , kar maskeli ve pompalı tüfekli iki şüpheli girdi.maskeli ve pompalı tüfekli iki şüpheli, geldikleri kuyumcu dükkanından 200 bilezik ve yaklaşık 40 bin lira pra ile beraber ziynet eşyası  çalarak uzaklaştı. Şahısların soygun esnasında kullandığı otomobilin üstünde , gelin arabalarının süsleme işleminde kullanılan öateryaller ile  "Seni seviyorum" yazısının  ele geçirildiği öğrenildi

İş yerinin sahibi evladı Hüseyin Solak ile iş yapan Mustafa Kehya'yı etkisiz hale getirdi ilk olarak zanlılar, bilezik ziynet eşya ve paraları  getirdikleri bez torbalara doldurup otomobille binip kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ler dükkanda inceleme yaptı

Hırsızlardan tekinin hızla içeri girdiğini, diğerinin de arka taraftan dolaştığını anlattı Solak, "Biri ötekine 'Alparslan haydi çıkalım, ben gerekenleri toprladım .' dedi. Getirdikleri çuvala doldurup kaçtılar. Şüphelilerin yüzü belli değildi  kar maskeli ve pompalı tüfekliydi." dedi.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.