Ev Hediyesi Seçmenin İncelikleri

Yeni evlenen, taşınan, ev alan ya da evine ilk kez konuk olduğunuz birine ev hediyesi almak istiyorsunuz.

Ev Hediyesi Seçmenin İncelikleri
16 Haziran 2018 Cumartesi 15:49

Ancak doğru bir seçim yaptığınızdan da emin olmak istiyorsunuz. Ev hediyesi aldığınız kişi bu hediyeyi sever mi? Bu aldığınız eşya, ihtiyaçları arasında mı? Zevkine hitap eder mi? Diğer eşyaları ile uyumlu mu? Kullanışlı mı? Gelin, kafanızdaki soru işaretlerinin cevabını hep beraber bulalım.

Ev hediyesi alırken en çok dikkat edilmesi gereken konu, hediyeyi aldığınız kişinin karakteri, zevkleri ve stilidir. Hediye aldığınız kişiyi iyi tanıyorsanız; tarzı, tercihleri, sevdiği renkler, modeller, eşyalar hakkında fikriniz vardır. Bu durumda, bunları göz önünde bulundurduğunuz bir seçim yapmaya özen gösterin. Hediye alacağınız kişiyi iyi tanımıyorsanız, tercihinizi, her zaman ihtiyaç duyulan, işlevsel, klasik ve zamansız parçalardan yana kullanın.

Alternatif Ev Hediyeleri

Ev hediyeleri arasında seçim yaparken, ürünün kullanışlılığı ve kalitesini göz ardı etmeyin. Aldığınız ürün, uzun yıllar kullanılabilir kalitede ise son derece isabetli bir seçim yapmış olursunuz. Mutfak eşyaları arasında çok çeşitli bütçelere uygun hediye bulmak mümkündür. Kesme/doğrama tahtaları, bıçak setleri, servis ve sunum tabakları, baharatlıklar, saklama kapları, ekmek kutuları ve bunlara benzer mutfak gereçleri ev hediyesi için uygun seçimler olacaktır. Vazo, duvar/masa saati, alarmlı saat, şamdan, mumluk, organizer, küllük gibi evin her köşesinde kullanılabilecek ev eşyaları da kullanışlı hediye seçenekleri arasında yer alır. Hediye alacağınız kişinin, kahve, şarap, kokteyl benzeri kişisel zevkleri varsa, espresso bardakları, şarap tutucular, buz kalıpları, viski bardakları, kokteyl bardakları, shakerlar, şampanya soğutucular gibi spesifik alternatifler de düşünebilirsiniz.

Daha yakından tanıdığınız kişilere ev hediyesi alırken seçim yapmak daha kolaydır. Bu yüzden ilginç, herkesin aklına gelmeyecek olan esprili, tamamen ona hitap edeceğini düşündüğünüz hediyeler arasından seçim yapabilirsiniz. Bu, iyi tanıdığınıza emin olmadığınız insanlar için hediye seçerken riskli olsa da iyi tanıdığınız insanları, yaptığınız nokta atışı seçimle şaşırtıp sevindirmenizi sağlar. Örneğin; hayvan sever birine kuş yemliği alarak, onu hem şaşırtabilir hem mutlu edebilirsiniz. Bahçeyle uğraşmayı seven birini, güzel bir bahçe setiyle şımartabilirsiniz. Kişisel bakımına özen gösteren birine hoş bir pamuk kutusu hediye edebilirsiniz. Mutfakta ilginç tarifler denemeyi seven birine, çikolata kalıbı alarak, onu neşelendirebilirsiniz. Eğer bütçeniz az ise oyunuzu, bozuk para çanakları, ilginç bardak altlıkları, biblolar, mumlar, mandallar gibi orijinal hediyelerden yana kullanabilirsiniz.

Geniş Ev Hediyesi Yelpazesiyle Qtoo

Tüm bu ürünleri ve çok daha fazlasını Qtoo.com.tr’de bir arada bulabilirsiniz. Birçok hediyelik eşya alternatifi bulunan Qtoo’da, ev hediyesi kategorisini inceleyebilir ve bütçenize göre bir ev hediyesi seçip, Qtoo güvencesiyle alabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.