En güzel ve resimli 19 Mayıs mesajları! Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajları 2018

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yine her yıl olduğu gibi coşku ile kutlanacak. Resimli ya da sözlü mesajlarla yapılacak kutlamaların yanında okullarda programlar düzenlenecek. Heyecanla beklenen bu tarihi günde Whatsapp, Instagram, Facebook ve Twitter adreslerinden resimli mesajlar atılacak. İşte sizler için hazırlanan en güzel ve resimli 19 Mayıs kutlama mesajları..

En güzel ve resimli 19 Mayıs mesajları! Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajları 2018
17 Mayıs 2018 Perşembe 14:08

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yakında tüm ülkede düzenlenen programlarla kutlanacak.  En güzel 19 mayıs günü mesajlarını sizler için derledik. Atatürk'ün Gençliğe hediye ettiği bu güzel günde sizde sevdiklerinize güzel mesajlar yollayabilirsiniz. Bu haberimizde en güzel Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter veya SMS ile 19 Mayıs mesajlarına ulaşabilirsiniz.  Eğer daha fazla mesaj isterseniz galerimizden en güzel ve resimli 19 Mayıs mesajlarına bakabilirsiniz...

Whatsapp, Twitter, Instagram, Facebook resimli 19 Mayıs mesajları için TIKLAYINIZ

En güzel 19 Mayıs kutlama mesajları:

- Atamızın, Türk gençliğine bıraktığı kutlu armağan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

- 19 Mayıs 1919 Samsun’dan çıkan sevgi bayrağının yurdun her yerinde dalgalanması dileğimle, Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun.

- Yüzyıllardır çektiğimiz çilenin ve yurdun her bir karışını sulayan kanların sonucu doğan CUMHURİYETİ, Türk gençliğine kutsal bir armağan olarak bırakıyorum.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

- Kurtuluşun ve Atamızın üzerimize bir güneş gibi doğduğu 19 Mayıs tüm Türk milletine armağan olsun. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

- Samsun’dan Anadolu’ya doğan güneş tüm düşmanı boğduğu 19 Mayıs tüm Türk Gençliğine armağan olsun.

- Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs’ta Samsun’da başlattığı özgürlük ateşinde de söylediği gibi “Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” Tüm gençliğin bayramı kutlu olsun.

- Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- Milli hedefler, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil, bütün milletin arzularının, emellerinin birleşmesinden ibarettir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. ( K. Atatürk ) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- 19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşması ile mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.

- Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

- Bağımsızlığı için ölümü göze alan millet, insanlık haysiyet ve şerefinin icabı olan bütün fedakârlığı yapmakla teselli bulur ve elbette esaret zincirini kendi eliyle boynuna geçiren miskin, haysiyetsiz bir millete nazaran dost ve düşman nazarındaki mevkii farklı olur. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.