Emekli asker, ucuz pastırmanın yolunu buldu

Emekli asker fahiş fiyatlı pastırmayı tüketemeyince ucuz yollu pastırmayı evde yapmaya başladı.

Emekli asker, ucuz pastırmanın yolunu buldu
05 Şubat 2016 Cuma 18:14

Yıllardır Kahramanmaraş'ta yaşayan emekli asker Mustafa Uludağ, uçuk pastırma fiyatlarından dolayı tüketilemeyen pastırmaya için yeni yöntem buldu. Eşiyle birlikte evde pastırma yapmaya başlayan 55 yaşındaki Uludağ, pastırmayı hindi göğsünden yaptıklarını açıkladı. Aysel Uludağ ile birlikte evde kendileri yaptıkları bu pastırmaları, akraba ve yakın dostlarına da veriyorlar.

Hindi göğsünü, Maraş baharatı ile harmanladıkları için herhangi bir kokusu olmadığını söyleyen Mustafa Uludağ, pastırma yapımında en önemli kısmın ince doğranması olduğunu söylüyor. Çemen koymadan yaptıkları pastırmada Aysel Uludağ'ın özel karışımını kullandıklarının da altını çiziyor. Bu sayede fazlaca uygun fiyata üretilmiş olan pastırma, yakın çevreden de rağbet görüyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Ucuz etin yahnisi...