Donald Trump'tan flaş İran açıklaması

İran ekonomisine dair ABD Başkanı Donald Trump'tan açıklama geldi. Son dakika habere göre Trump, "Buluşacak ya da buluşmayacağım, bu onlara bağlı, benim için fark etmez'' dedi.

Donald Trump'tan flaş İran açıklaması
05 Ağustos 2018 Pazar 10:39

ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinde 6 Kasım'da yapılacak Kongre ara seçimlerine hazırlanıyor. Hafta sonunu Pennsylvania ve Ohio eyaletlerindeki seçim çalışmalarına ayıran Trump, Ohio eyaletinde düzenlenen miting öncesinde sosyal medya sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, ''İran ve ekonomisi hızla çok kötüye gidiyor. Buluşacak ya da buluşmayacağım, bu onlara bağlı, benim için fark etmez'' dedi.

Trump için çok önemli olan Kongre ara seçimlerinde 435 sandalyeli Temsilciler Meclisinin tamamı, 100 sandalyeli Senatonun ise 3’te 1’i yenilenecek. Demokratların ara seçimlerde yakalayacağı başarının 2020’de yapılacak başkanlık seçimlerini belirleyeceği düşünülüyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.