Başkentte bin 100 polisle asayiş uygulaması

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin asayiş uygulamasında hakkında yakalama kararı bulunan 10 şüpheli gözaltına alındı.

Başkentte bin 100 polisle asayiş uygulaması
24 Mart 2016 Perşembe 11:37

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'ın talimatıyla dün saat 15.00-18.00 arasında Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Altındağ Atıfbey, Yenidoğan, Çinçin mahalleleri ile bu mahallelere çıkan cadde ve sokaklarda terör, asayiş ve uyuşturucu olaylarını önlemeye yönelik denetim yapıldı.

Denetime, Asayiş Şube Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık Şube Müdürlüğü, TEM Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüklerinden 197 ekip olmak üzere bin 100 polis katıldı.

Ekiplerce 14 ayrı noktadaki yol uygulaması ile 18 kapama noktasında yapılan denetimlerde, GBT sorgusu yapılan 555 kişiden çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 10 şüpheli gözaltına alındı.

Sorgusu yapılan 189 araç arasında çeşitli suçlardan aranan 2 araç bulundu. Bir şahsa da Kabahatler Kanunundan idari işlem uygulandı.

Aramalarda, 5 telsiz, 2 telsiz şarj aleti, 78 taş kokain, kilitli poşet halinde 71 paket esrar, 2 gram toz esrar, 80 kilitli poşette Hint keneviri, 589 uyuşturucu madde içerikli hap, bir çalıntı televizyon, 545 lira ele geçirildi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Emniyet güçlerimize kolay gelsin.