Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz etkinliği

Kızılay Milli İrade Meydanı'ndaki 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü için düzenlenecek olan etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz etkinliği
15 Temmuz 2018 Pazar 11:34

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle etkinlikler düzenlenecek. Kızılay Milli İrade Meydanı'ndaki etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz 2018 Pazar günü saat 18.00'den etkinlik sona erene kadar, GMK Bulvarı (Anadolu Meydanı ile Kızılay Milli İrade Meydanı arası), Atatürk Bulvarı (Meşrutiyet Caddesi kesişimi ile Sıhhiye Meydanı arası), Ziya Gökalp Caddesi (Kolej Meydanı ile Kızılay Milli İrade Meydanı arası), Milli Müdafaa Caddesi, Kumrular Caddesi ile buralara açılan cadde ve sokaklar, çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Başkentlilerin mağduriyet yaşamamaları için araç trafiğine kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almaları istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.